JTKirk 13.08.2021 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Krypto odrabiają powoli straty po korekcie....tzn. już wkróteca okaże się czy była to faktycznie tylko korekta, czy też pęknięcie, a teraz mamy R2N Ja obstawiam korektę.... rentowność miningu coraz lepsza i taka zostanie do końca roku co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 13.08.2021 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Co jak wejdzie ETH 2.0 bo coś czytałem , że kopanie stanie się nieopłacalne (aczkolwiek średnio się tym tematem interesuje to tak mi tylko przemknęło przed oczami i się nie wgłębiałem w temat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 13.08.2021 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Co jak wejdzie ETH 2.0 bo coś czytałem , że kopanie stanie się nieopłacalne (aczkolwiek średnio się tym tematem interesuje to tak mi tylko przemknęło przed oczami i się nie wgłębiałem w temat). to zależy co kto ma za karty... ci co mają kart - które się nadają tylko do kopania ETH - stracą rentowność....ale diabeł tkwi w szczegółach więc tak - stare RX 5x0 8gb i 5700XT - można nimi kopać RVN i ERG które ostatnio poszły do góry rentowność będzie niższa - ale będzie - przynajmniej u mnie , dla moich cen prądu jeśli chodzi o NV - to nabardziej ucierpią chyba posiadacze 1660 super - one najlepiej się właśnie pod ethash, gorzej pod pozostałe algo stare 1060 czy 1070/ti nadadzą się pod RVN, tak samo 1660/ti/20x0 Z kolei 30x0 są wszechstronne, wersje LHR bez problemu można kopać RVN ... O końcu miningu piszą ludzie, którzy tak naprawdę niewiele wiedzą na ten temat Inna sprawa, że jak po górce cenowej, kursy mocno spadną, to dla ogromnej większości mining będzie nieopłacalny - tutaj znowu najważniejsze bedzie mieć tani prąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kryptowaluty-bardzo-popularne-wsrod-czarnych-milenialsow-i-Amerykanow-LGBTQ-8170365.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 16.08.2021 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 No ciekawe ale bez znaczenia sporo ostatnio pozytywnych informacji o krypto widać, że się zmienia narracja co ma od razu odzwierciedlenie w kursach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 No ciekawe ale bez znaczenia sporo ostatnio pozytywnych informacji o krypto widać, że się zmienia narracja co ma od razu odzwierciedlenie w kursach. Raczej ma to negatywny rozdźwięk że ciemnota się w to pakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 16.08.2021 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) LOL jest wręcz przeciwnie - ale niektórzy zawsze będą zaklinać rzeczywistość... moje ostatnie inwestycje LUNA +200% za ostatnie 3 tygodnie ILV +240% j.w. RING +180% j.w. VRA +100% j.w. Ja nie narzekam (ale liczę na dużo więcej w perspektywie mid-term), a zdanie innych niespecjalnie mnie interesuje - szczególnie tych, którzy nie maja o tym pojęcia. Zwykle też to oni nie wchodzą w temat, bo nie potrafią tego ogarnąć No ciekawe ale bez znaczenia sporo ostatnio pozytywnych informacji o krypto widać, że się zmienia narracja co ma od razu odzwierciedlenie w kursach. Oczywiście, ale kazdy widzi to co chce widzieć Oni się znowu uaktywnią, za pół roku, rok - po peknięciu bańki i będą twierdzić, że mieli od początku rację, twierdząc, że to wszystko spadnie xD Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez JTKirk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) LOL jest wręcz przeciwnie - ale niektórzy zawsze będą zaklinać rzeczywistość... moje ostatnie inwestycje LUNA +200% za ostatnie 3 tygodnie ILV +240% j.w. RING +180% j.w. VRA +100% j.w. Ja nie narzekam (ale liczę na dużo więcej w perspektywie mid-term), a zdanie innych niespecjalnie mnie interesuje - szczególnie tych, którzy nie maja o tym pojęcia. Zwykle też to oni nie wchodzą w temat, bo nie potrafią tego ogarnąć Oczywiście, ale kazdy widzi to co chce widzieć Oni się znowu uaktywnią, za pół roku, rok - po peknięciu bańki i będą twierdzić, że mieli od początku rację, twierdząc, że to wszystko spadnie xD Chodziło mi oto że pakują się murzyni i dziwolągi czyli warstwy intelektulanie niższe w USA. Ja nawet nie patrzę na krypto za dużo wad. -brak regulacji -brak fundamentu i realnej możliwości wyceny -chora zmieność potwierdzające powyższe Jeśli tweet Muska potrafi zachwiać królem krypto to to jest śmieszne Oczywiście technologii jest ok i będzie coraz bardzie wdrażana . Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2021 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Chodziło mi oto że pakują się murzyni i dziwolągi czyli warstwy intelektulanie niższe w USA. ... Może powstrzymał byś się od tych rasistowskich wypowiedzi "wyższa warstwo intelektualna" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Może powstrzymał byś się od tych rasistowskich wypowiedzi "wyższa warstwo intelektualna" ? Murzyni i latynosi są raczej gorzej wykształceni? kłamie? A czesć dewiantów ma ciekawsze rzeczy niż rozwijanie siebie przynajmnej intelektualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Murzyni i latynosi są raczej gorzej wykształceni? kłamie? A czesć dewiantów ma ciekawsze rzeczy niż rozwijanie siebie przynajmnej intelektualnie Pojęcia nie masz o kraju o którym wypisujesz rasistowskie opinie. Jakie Ty masz wyksształcenie ? Ty nawet pisać bez ortograficznych błędów w swym ojczystym języku nie potrafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Pojęcia nie masz o kraju o którym wypisujesz rasistowskie opinie. Jakie Ty masz wyksształcenie ? Ty nawet pisać bez ortograficznych błędów w swym ojczystym języku nie potrafisz. koło dupy mi ortografia dywidendy nie płaci.Studia skończyłem i cele życiowy skutecznie realizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 koło dupy mi ortografia dywidendy nie płaci.Studia skończyłem i cele życiowy skutecznie realizuje "Studia skończyłeś" Jakiż to kierunek i specjalność ? (w jakiej to szkole wyższej wykładają specjalizację "drobne oszustwa" ?). Powtarzanie klas w szkole podstawowej to nie studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.08.2021 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 w jakiej to szkole wyższej wykładają specjalizację "drobne oszustwa" ? Drobne to na wszystkich uczelniach ekonomicznych. Wielkie wałki na politologii i dyplomacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.08.2021 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 "Studia skończyłeś" Jakiż to kierunek i specjalność ? (w jakiej to szkole wyższej wykładają specjalizację "drobne oszustwa" ?). Powtarzanie klas w szkole podstawowej to nie studia Takie coś ma się we krwi i doskonali się całe życie. Ale mistrz od omletów nie ogranie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.08.2021 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Pojęcia nie masz o kraju o którym wypisujesz rasistowskie opinie. Jakie Ty masz wyksształcenie ? Ty nawet pisać bez ortograficznych błędów w swym ojczystym języku nie potrafisz. Hipokryta się odezwał :D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2021 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Hipokryta się odezwał :D:lol2: Twój powyższy przykład z cytatu powyżej to "literówka" (zdarza się przy pisaniu z telefonu). Poniżej, w swoim poście, znajdziesz błąd ortograficzny. Nie błaznuj bo dostanie tytuł forumowego błazna. Ja twojego nicka nie przekręcam panie fotograf natomiast ty mój tak, widać edukację masz zarąbista rodem z pod budki z pifem.. Wiem, że różnicy nie znajdujesz, gdyż zapewne Twoje wykształcenie podobne jest do tego jakie odebrał kulibob ps - jak Twój post ma się do kłamliwego bełkotu w którym to oświadczałeś, że "pierwszy nie zaczynasz" ? Piszesz "przez pryzmat" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.08.2021 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Twój powyższy przykład z cytatu powyżej to "literówka" (zdarza się przy pisaniu z telefonu). Poniżej, w swoim poście, znajdziesz błąd ortograficzny. Wiem, że różnicy nie znajdujesz, gdyż zapewne Twoje wykształcenie podobne jest do tego jakie odebrał kulibob ps - jak Twój post ma się do kłamliwego bełkotu w którym to oświadczałeś, że "pierwszy nie zaczynasz" ? Piszesz "przez pryzmat" ? Nie za bardzo rozumiem co ma ortografia do wykształcenia. Tak samo nie odróżniam Mickiewicza od Sienkiewicza. Jak ktoś chce uczyć się takich bezwartościowych bzdur to idzie na polonistyke. Doczeo to komu?? Nie jesteś od tego mądrzejszy w wartościowa wiedze. Ani na tym nie zarobisz ani tobobie życia nie uratuje . T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.08.2021 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie za bardzo rozumiem co ma ortografia do wykształcenia. Tak samo nie odróżniam Mickiewicza od Sienkiewicza. Jak ktoś chce uczyć się takich bezwartościowych bzdur to idzie na polonistyke. Doczeo to komu?? Nie jesteś od tego mądrzejszy w wartościowa wiedze. Ani na tym nie zarobisz ani tobobie życia nie uratuje . T Przeczytaj raz jeszcze post #252. Jeżeli nie zrozumiesz to ponownie lub poproś kogoś by Tobie wytłumaczył co tam jest napisane. ps - Ty niewiwiele "odróżniasz" Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.08.2021 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Przeczytaj raz jeszcze post #252. Jeżeli nie zrozumiesz to ponownie lub poproś kogoś by Tobie wytłumaczył co tam jest napisane. ps - Ty niewiwiele "odróżniasz" W którym miejscu stwierdziłem że USA jest rasistowskie? Czy ciemniejsze nacje w USA nie sa gorzej wykształcone od białych? Czy generalnie ciemniejsze nacje nie są gorzej wykształcone? Mam wyższe wykształcenie Ortografie zawsze miałem w d.. bo od dzieciaka wiedziąłem że jest o bezwartościowe. Od małego gnoja miąłem portmonetke gdzie wkółko liczyłem te jeszcze komunistyczne pieniążki nawet swoje ryzowałem wiedziąłmem że pieniądze to jest to lubiłem liczyć, macać i oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts