Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

999 post i.......

Bio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie lubię długich pożegnań, a więc krótko: żegnajcie :)

drogi Bio chyba raczysz żartować mam nadzieję - OPUSZCZASZ Forum ??? nie chce mi się w to wierzyć

czyżby aż tak Ci nerwy puściły? to Ty mnie przekonałeś żeby nie żałować na komin, nauczyłeś podstaw działania kotła itd itp i takiego niedouczonego zostawisz??? wszystkim będę mówił że te moje "kwiatki" to mam od Bio !! - no chyba że wrócisz oczywiście

Bio

nie ryzykuj bo będziesz odpowiedzialny za kilka samobójstw (rozpacz z powodu niewiedzy :wink: ) oraz kilka wybuchów kotłów (niekompetentne grzebanie, niewiedza :-? ). Przysięgi żadnej nie składałeś :o ale Twoje rady i czas poświęcony na forum to tak jak byś złożył przysięgę Muratoresa (przez zasiedzenie 8) :D )

PS.

Moim zdaniem nie wytrzyma 8)

Bio,

Nie naleze do aktywnych forumowiczow choc juz od jakiegos czasu przegladam interesujace mnie watki w mysl zasady ze zanim zaczniesz pytac - poszukaj bo odpowiedz byc moze jest gotowa.

Teraz pozwolenie na budowe jest w garsci a roboty rusza na wiosne. odnosnie Twojej decyzji to nie wiem czy ma to podloze statystyczne czy osobiste ale jesli o mnie chodzi to mam zapisany Twoj nick wsrod kilku innych zyczliwych ekspertow na tym forum, w nadzieji ze i mnie kiedys pomozesz jak nie bede wiedzial co zrobic. Daj sie przekonac, i pozwol nam zlozyc Ci gratulacje z okazji 1000 posta.

Pozdrawiam.

Piotr S.