Bio 01.12.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Nie lubię długich pożegnań, a więc krótko: żegnajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.12.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 W politykę, panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Aaaa, elitą sie nie chce zostać, no, no Bio jak nie możesz jako Bio, to zaloguj sie imiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 01.12.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Nie lubię długich pożegnań, a więc krótko: żegnajcie drogi Bio chyba raczysz żartować mam nadzieję - OPUSZCZASZ Forum ??? nie chce mi się w to wierzyć czyżby aż tak Ci nerwy puściły? to Ty mnie przekonałeś żeby nie żałować na komin, nauczyłeś podstaw działania kotła itd itp i takiego niedouczonego zostawisz??? wszystkim będę mówił że te moje "kwiatki" to mam od Bio !! - no chyba że wrócisz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.12.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Pułkowniku Bio!Szabli z pochwy nie wyciągasz!Na koń nie wsiadasz!Na wroga nie prowadzisz!Pułkowniku Bio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 01.12.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Nie lubię długich pożegnań, a więc krótko: żegnajcie Misja twa szlachetna a serce prawe. Nie mozesz opuscic Forum i nas maluczkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 01.12.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witam i do posty sie dopisuje Bio nie przesadzaj nie wytrzymasz ej wyluzuj jeszcze sie przydasz tu na Forum no coty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 bio...... hmmm to Twoja decyzja ciekawe jak długo wytrzymasz bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio co to za kapitulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.12.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Wiecie, Bio robi regularną podpuchę, bo zbiera materiały na prace : "Reakcje uczestników forum komputerowego na sytuacje nietypowe" J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.12.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio nie ryzykuj bo będziesz odpowiedzialny za kilka samobójstw (rozpacz z powodu niewiedzy ) oraz kilka wybuchów kotłów (niekompetentne grzebanie, niewiedza ). Przysięgi żadnej nie składałeś ale Twoje rady i czas poświęcony na forum to tak jak byś złożył przysięgę Muratoresa (przez zasiedzenie ) PS. Moim zdaniem nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 01.12.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio mam pytanie!!!! które chcialbym Tobie zadać. Jak zmierzyć ciąg kominowy? wiem, że ma być kilka milimetrów słupa wody ale nic więcej np w jakich warunkach. I druga sprawa tak mężczyzna nie ..... jak powiadał pewien premier A tak serio to prosimy Cię o zmiane decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 01.12.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Oczywiście, że Bio nie wytrzyma Wyjścia są dwa: 1. Wróci na Forum jako Bio 2. Będzie doradzał pod innym nickiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.12.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio Mam pytania: 1. Czy piroliza jest procesem polegającym na rozkładzie węgla z dostępem powietrza? 2. Czy zachodzi w kotle czy w kominie? 3. Proces spalania jest oczywiście jednoetapowy, tak? 4. A jak to jest z tym zgazowywaniem? Trzeba dostarczyć gaz czy on się sam wytwarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tykson1 01.12.2004 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio > w tysięcznym poście wytłumacz jak to możliwe, że 1kg sprasowanych trocin wystarcza na godzine palenia w kotle, bo ja tych bajek nie pojmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr S. 01.12.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bio,Nie naleze do aktywnych forumowiczow choc juz od jakiegos czasu przegladam interesujace mnie watki w mysl zasady ze zanim zaczniesz pytac - poszukaj bo odpowiedz byc moze jest gotowa. Teraz pozwolenie na budowe jest w garsci a roboty rusza na wiosne. odnosnie Twojej decyzji to nie wiem czy ma to podloze statystyczne czy osobiste ale jesli o mnie chodzi to mam zapisany Twoj nick wsrod kilku innych zyczliwych ekspertow na tym forum, w nadzieji ze i mnie kiedys pomozesz jak nie bede wiedzial co zrobic. Daj sie przekonac, i pozwol nam zlozyc Ci gratulacje z okazji 1000 posta.Pozdrawiam.Piotr S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Niestety napisał:"Serio" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 02.12.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Albo zrezygnowal ze stalego dostepu do inetu, albo bedziemy mieli BIO 2. regardsJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlod 02.12.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Bio, napiszę krótko - DZIĘKUJĘ. Może jeszcze kiedyś ... P.S. A na pewno postaram się Ciebie odwiedzić osobiście jak będę sobie kupował mój wymarzony kociołek firmy ... sam wiesz której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 02.12.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Eee tam żegnam co to za gadanie. Widac Bio na kilometr że lubisz się tak troszeczkę podroczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts