Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 406
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oferta na C25/30 z dzisiaj (Kraków) - 310 PLN

a drewno to mi przywozili z rejestracją KLI :) niby z Gaju, więc bardziej powinno być KRA czy KMY, no ale dokładnie ich tam nie namierzałem.

btw.: jak piszę o cenach krakowskich, to wcale nie znaczy, że sprzedawca jest ściśle w Krakowie. Buduję w Michałowicach, zamawiam tez z południa miasta (przykładowo z Mobilnego Marketu w Wieliczce). Materiały sprzedawcy chętnie dowożą i takie 60 km to nie jest wielka odległość.

Edytowane przez aks_762

Auta firmowe przeważnie są w lizingu więc rejestracja może być i GA...

Drzewa spadło ale jeszcze daleko do cen sprzed pandemii :(

• 2 weeks później...
Przedwczoraj w TV mignęła mi reklama farby w markecie za 97zł za 2,5L Kopara mi opadła, bo pół roku temu było ok. 60zł. Wczoraj wchodzę do lokalnego sklepu a tu 107zł. Wariactwo:eek:

Ile ? 97 zł za 2,5 l ? Chore !

stal już poniżej 3k netto /t

Potwierdzam.

Na olx w firmie Rob-stal okolice Krakowa, to za 2800 zł netto sprzedają fi 8-16 , a zdarzy się, że i transport w cenie.