Frymuza 20.04.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z gotowym basenem poliwęglanowym? Jak z trwałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.04.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jesteś pewny materialu z jakiego basen ma być? Może pokaż jakiś przykład, zdjęcie o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 20.04.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Na bank chodzi o basen poliestrowy. Podobają mi się one okrutnie, ale IMHO trochę szkoda kasy w naszym kkimacie. W tym roku kupiłem kanadyjski, zobaczymy czy będzie dużo gorszy niż poliestrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FabianoItaliano 21.04.2021 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Poliwęglanowe są zadaszenia nad baseny i może stąd skojarzenie. Myślę, że chodziło o poliestrowy tak jak napisali koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina456 20.10.2022 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Zamierzam na kolejny sezon kupić właśnie basen poliestrowy. Czy ktoś posiada taki? Może podzielcie się swoimi opiniami i jak ceno wyszła wam całość z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleksanderPak 17.11.2022 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Posiadam basen poliestrowy juz dwa sezony, w zasadzie jesteśmy zadowoleni, nic się z nim nie dzieje, od zeszłego sezonu mamy do niego zadaszenie, zupełnie inny komfort i czystość wody, także polecam od razu kupować w pakiecie z jakimś zadaszeniem czy chociaż roletą, bo różne rozwiązania rozważaliśmy pod względem ceny. Nas dwa lata temu cała inwestycja wyszła około 50 tys - basen i montaż plus zadaszenie w zeszłym roku około 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts