marlowe 21.04.2021 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Chodzi mi o zakup takiego basenu: https://www.dmuchane.pl/p3348,basen-ogrodowy-stelazowy-488-x-122-cm-12w1-bestway-56725.html Ale wszędzie gdzie dzwonię, pytam po sklepach, wszyscy mają ten basen wraz z mnóstwem dodatków co chyba znacznie podwyższa jego cenę. Czy orientuje sie ktos czy mozna gdzies kupic sam basen? Bez pompy,drabinki, tych dozowników chloru, mat, pokryw,itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 21.04.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Zamiast 12w1 masz 6w1, taniej. https://ogrodosfera.pl/basen-stelazowy-steel-pro-488-x-122-cm-bestway-56451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 21.04.2021 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Tylko chodzi o to że dzieciaki musza mieć ten z okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek- 21.04.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Poczekaj aż się ociepli - wtedy basenów jest pełno wszędzie. Ja taki kupiłem w mrówce na promocji kiedyś (fakt była to już końcówka sierpnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.04.2021 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 tylko większosc tych dodatków zwyczajnie wygodna. Bo mało wygodne jest codzienne zbieranie glonów etc. Starczy jak raz się poślizgniesz i zmienisz zdanie. No i najważniejsze kupisz to dopilnuj aby pod basenem było faktycznie równo , i przy zalaniu wodą te pierwsze 5 cm zlikwiduj wszelkie zmarszczki foli. Potem się nie da , a naprawdę przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 21.04.2021 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Chodzi o to że ja to wszystko (poza basenem) już mam i to porządne, bo te pompy z zestawu to śmiech na sali, ja kupuje zawsze piaskowe i to z 3 krotnie wieksza moca od tych z zestawu, tak samo chlor sypię garściami i basen czysciutki stoi od maja do września a nie jakies tabletki czy dozowniki, drabine tez mam. Mam to wszystko z poprzedniego basenu, który uległ zniszczeniu. Także brakuje tylko basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 22.04.2021 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 No cóż zawiodło mnie moje telepatyczne jasnowidzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 23.04.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Niedawno widziałem na All.... jak gość sprzedawał same baseny, tzn. folia+stelaż. Pamiętam, że rozmiar 366x122 kosztował 800PLN. Ps. miesiąc temu byłem w identycznej sytuacji jak Ty - potrzebowałem samego basenu albo nawet folii, ale w końcu kupiłem kanadyjczyka - przynajmniej odpada kwestia rozkładania/składania co sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 23.04.2021 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 mUSI BYĆ ten z okienkami trójka dzieciaków nie odpuści, tym bardziej że daja tysiaka a rodzice resztę, kupię ten z zestawem nie ma wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 23.04.2021 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Ale kup taniej niż to z pierwszego linka. Drożej znaleźć trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts