Piotrek T 02.12.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 co lepiej trawa z rolki czy siąć i czekać aż coś! wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 02.12.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 zalezy... efekty beda podobne, a nawet takie same, tylko kwestia czasu. Z rolki bedziesz miec zieona trawke w 1 dzien. Jak zasiejesz no to pare miesiecy poczekasz. Jak masz zasobny portfel i chcesz miec jak najszybciej zielono w ogrodku, to z rolki, w kazdym innym wypadku zasiej i poczekaj, a trawa sama wyrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 02.12.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Jak masz kase to dawaj trawnik z rolki.Szybki efekt,mniej chwastów ,ale pod rolke glebe trzeba przygotowac tak samo jak pod siew tzn bardzo starannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mib 02.12.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 zalezy... efekty beda podobne, a nawet takie same, tylko kwestia czasu. Z rolki bedziesz miec zieona trawke w 1 dzien. Jak zasiejesz no to pare miesiecy poczekasz. Jak masz zasobny portfel i chcesz miec jak najszybciej zielono w ogrodku, to z rolki, w kazdym innym wypadku zasiej i poczekaj, a trawa sama wyrosnie invx, patrząc na Twój emblemacik, nasuwa się pytanie: o jakiej trawie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 500 m2 po 5 zł za metr2 to może nie tak strasznie zwłaszcza że jesienią trawa nie urośnie i tego błota nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.12.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jak nie chcesz mieć kretów to pod trawę daj gęstą siatke stalową powlekaną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 03.12.2004 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 mam inny sposób , obrońcy zwierząt nie czytajcie! Daję POLITANOL i nawet u sąsiada go dopadnie i całą jego rodzinę też - nie ma po nim śladu tylko nornicy nie mogę złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 03.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Co to jest - Politanol - ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 03.12.2004 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Co to jest - Politanol - ??? to bardzo silna trucizna 1klasa toksyczniści ma postać granulatu a łącząc się z wilgocią z ziemi wytważa bardzo silnie trujący gaz zozchodzi się on po norze kreta i - koniec. Jak ktoś nie umie stosować to nie polecam bo może do dowu nie dojść jak se wciągnie nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 03.12.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jak już jesteśmy na tym etapie, to ja proponuję wziąć na lewo z jakiejś nuklearnej elektrowni i zakopać na działce trochę odpadów radioaktywnych... Jeszcze zarobisz na tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 03.12.2004 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A masz namiary? A co będzie jak kret ulegnie mutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.12.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Niby mozna i wytruć chemią tylko kto potem odważy sie zerwać poziomke z ogródka lub napić wody ze studni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 04.12.2004 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Gaz jest jedmym z bezpieczniejszych środków bo nie pozostawia śladów działalności a moja uwaga dotyczyła zasad urzycia więc poziomki możesz jeść bo bardzie szkodliwy jest nawóz do trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 06.12.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 o trawie napisano tomy w części :Pamiętajcie o ogrodach" - naprawdę polecam... Tam przeczytałam, zastosowałam, i mam!!!K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 06.12.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 mam inny sposób , obrońcy zwierząt nie czytajcie! Daję POLITANOL i nawet u sąsiada go dopadnie i całą jego rodzinę też - nie ma po nim śladu tylko nornicy nie mogę złapać. To znaczy czyją rodzinę sąsiada czy kreta? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts