Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy macie telewizor w sypialni ?

mirek_gdynia

Czy macie telewizor w sypialni ?  

417 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy macie telewizor w sypialni ?

Recommended Posts

Nigdy z żoną nie zdecydowaliśmy się na telewizor w sypialni. Radio owszem, czytanie ksiązki tym bardziej, ale szklanego gaduły nigdy. Jak to jest u Was?

Ja obecnie nie mam, co do przyszłości w domu :D to jestem rozdarta......z jednej strony, w sypialni powinno byc jak najmniej urzadzeń elektrycznych emitujacych hm,,fale? i powinna byc ona oazą :) a z drugiej miło czasami poogladac w nocy filmidło

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam takie doświadczenie z sąsiadami , którzy są niewolnikami brazylijskich tasiemców i w czasie różnych spotkań zerkaja na tv i od czasu do czasu - mówią - ciiiii, co on jej powiedział ??? :evil: - mam ochote wyjść ale ..... jestem grzeczna i nie potrafię tak wprost im powiedzieć - WYŁĄCZCIE TEN GŁUPI TELEWIZOR !!!! )

To po co do nich chodzisz ? :) A moze powinnas chodzic poza pora nadawania ich ulubionych seriali. Wszyscy byliby bardziej zadowoleni.

joShi- naprawdę interesuje cie po co do nich chodzę ? a może cie to nie interesuje tylko robisz wkręty ?

A u nas było zabawnie, bo w poprzednim domu mąż chciał mieć w sypialni TV, a ja powiedziałam, że absolutnie nie - i nie było. Teraz przejściowo mieszkamy u rodziców, gdzie mamy TV w sypialni i po roku mężuś mówi: "żadnego TV, bo ciągle jestem niewyspany". No i w nowym domku nie będzie w sypialni TV, za to będzie w salonie i w gościnnym :)

Pięć pokoi, cztery telewizory, cztery psoby. Nie ma w kuchni, jest w sypialni. Nieczęsto włączany. Ale każdy ma swój, i nie ma bitew o pilota. :p

Widziałam takie mieszkanie, gdzie telewizory ozdabiały wszystkie pomieszczenia z wyjątkiem łazienki, nawet się zastanowiałam dlaczego :wink: . Też fajnie, każdy robi to co lubi. Ja jako wróg telewizora - niekoniecznie, ale nie potępiam.

Jako ten który wywołał temat telewizora w sypialni, chciałem życzyc w 2005r. tym którzy posiadają (będą posiadać) TV w sypialni, ciekawych prohramów na dobranoc. A tym którzy nie posiadają (nie będą posiadać) TV w sypialni życzę interesujących książek, płyt godnych ich odtwarzania i ciekawych programów radiowych.

• 3 weeks później...
U nas nie będzie żadnego telewizora w sypialni. Jeszcze tego brakowało, żeby człowiek nie mógł spokojnie zasnąć po całym dniu pracy, tylko musiał patrzeć na to gadające pudło. A mogę się założyć, że mój mąż oglądałby telewizję nawet do drugiej w nocy :evil: :lol: . Lepiej już poczytać książkę lub posłuchać radia. Zresztą telewizor w sypialni nie działa na bezsenność, a może do niej doprowadzić. :lol:

mam :D

jest to doskonały sposób na trudne zasypianie :wink:

Oj tak tak szczególnie jak powtarzają relację z prac komisji sejmowych :wink: albo nadają jakiś film. Tylko kurcze te reklamy strasznie podgłaszają. A wracając do tematu. Najlepiej jak jest TV i w salonie i w sypialni. Mozna sobie razem saczac winko pod kołderka ogladać jakiś fajny film czy z kasety czy z TV. A jak jedno nie ma ochoty na TV to się wyłącza i mozna ogladać w salonie.

Pozdrawiam

Mielismy w wynajetym mieszkaniu przez 2 lata i NIGDY WIĘCEJ!

Obecnie od 5 lat sypialnia słuzy do spania ew. poczytania przed snem i myślę że to jest w niej najpiękniejsze czyli SPOKÓJ - sypialnia to tak samo ważny (ważniejszy?) pokój jak dobra kuchnia czy łazienka. A telewizor niech sobie gra w salonie, jak ktos lubi zasypiać przy tv to żaden problem - możemy mu rozłożyc sofę.....

8)