Mateuzzzz 03.05.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Witam co myślicie o tym projekcie ? Czy wystarczy mi maksymalnie 350tys na stan surowy zamknięty ? Edytowane 3 Maja 2021 przez Mateuzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2021 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) tak. Ale SSZ to najwyżej połowa kosztów budowy. Jeśli wjazd jest od północy to tylko jedno okno jest skierowane na południe i w dodatku pod głębokim zadaszeniem - małe zyski słoneczne, zimą dom będzie niedoświetlony.Żadna łazienka nie ma okna. extradom to sklep z projektami , nie pracownia architektoniczna Edytowane 3 Maja 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 03.05.2021 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 A poleci ktoś jakąś pracownie architektoniczną ? Zdaje sobie sprawę ze drugie tyle wydam na resztę budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2021 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 chcesz gotowca czy projekt indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 03.05.2021 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2021 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 ma być z płaskim dachem? Z której strony wjazd na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 03.05.2021 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Można dostać ten projekt w odbiciu lustrzanym. Wjazd jest od strony zachodniej. Aż tak bardzo zły jest ten projekt i nie przemyślany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2021 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 przy wjeździe od zachodu masz od południa jedno okno salonu i okno sypialni, ale pod zadaszeniem, więc światło i tak nie dotrze. Za to pokoje dzieci od północy - cały rok nie dochodziłoby tam światło słoneczne a zimą będzie po prostu ciemno. To nie jest najlepszy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 03.05.2021 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 A zna ktoś coś podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Po prawej przeróbki projektu Atrus 2 aby dostosować do stron świata na działce i zmniejszyć powierzchnię domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 04.05.2021 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Ten zmniejszony projekt bardzo mi się podoba. Moja działka ma 25 metrów szerokości. Może te drzwi do tarasu dać z tej strony gdzie jest ściana na TV ? Bardzo mi zależało też na wyglądzie zewnętrznym żeby ten domek wyglądał z przodu tak jak jest w originale. Garaż chciał bym tak samo wysunięty dla tego że odległość od drogi ma wynosić 10 metrów i chce się oddalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 04.05.2021 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Ten zmniejszony projekt bardzo mi się podoba. Moja działka ma 25 metrów szerokości. Może te drzwi do tarasu dać z tej strony gdzie jest ściana na TV ? Bardzo mi zależało też na wyglądzie zewnętrznym żeby ten domek wyglądał z przodu tak jak jest w originale. Garaż chciał bym tak samo wysunięty dla tego że odległość od drogi ma wynosić 10 metrów A co do salonu chciał bym żeby był trochę większy z szerszą ścianą na TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 05.05.2021 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 A co powiecie o czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2021 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 ten sam problem - sypialnie dzieci od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 18.05.2021 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Pomoże mi ktoś przerobić ten projekt tak żeby był na działkę o szerokości 25m i w kuchni była duża wyspa z dobrym układem pokoi i dużym salonem ? Ale też chce zachować wygląd zewnętrzny budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 18.05.2021 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Po prawej przeróbki projektu Atrus 2 aby dostosować do stron świata na działce i zmniejszyć powierzchnię domu. Bardzo mi się podoba ten projekt pierwszy ale czy on będzie dobry na działkę o szerokości 25 metrow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybki pedro 14.05.2024 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja Miałem szczęści wybudować dom wg. tego projektu…[ATTACH=CONFIG]468948[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts