Janko. 06.05.2021 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Pozostało mi jeszcze ogrodzenie i wybrukowanie wjazdu, ścieżek, tarasu....Rozmawiałem z kilkoma brukarzami i jak zwykle sprzeczne informacje jaką kostkę wybrać. Pierwszy miał do wyboru Polbruk i Kost-Bet, powiedział, że Kost-bet większy wybór i wyższa półka itd. Rozmawiam z kolejnym, który jak twierdzi wykonuje tylko na topowych markach, i że Kost-Bet czy Drew-Bet to słabe kostki pękające, itd., że on robi tylko na Bruk-Bet i Semmelrock.I komu tu wierzyć???A koszt ułożenia mały nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 06.05.2021 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Rozważ nawierzchnie z pressbetonu. Dobry mocny beton stosują https://duckduckgo.com/?q=pressbeton&t=brave&ia=web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2021 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 I komu tu wierzyć??? A koszt ułożenia mały nie jest.... problem jest w niestarannej produkcji. Jedna partia wychodzi idealnie a drugą czasem praktycznie całą trzeba reklamować. Miałam coś takiego z firmą Jadar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko. 08.05.2021 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Trochę pooglądałem na realnych wystawach (a nie tylko katalogach) i docelowo spodobała mi się kostka z frmy VESTONE (kiedyś Budokrusz).Czy ktoś może się wypowiedzieć, czy jest to dobra firma, czy nie bardzo? Spotkałem ją tylko w jednym miejscu, a w więc w moich okolicach jest mało popularna (wszędzie króluje Polbruk), i tak szczeże to wcześniej nie słyszałem nigdy tej nazwy.Więc bardzo prosiłbym jeżeli miał ktoś z nią do czynienia o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts