GrubcioO 08.05.2021 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Cześć.Mieszkam w domu wybudowanym ok 2000r. Dom jest parterowy z poddaszem nieużytkowym, które planuje zaadoptowac na uzytkowe.Chcę zaadoptowac tylko połowe poddasza na cele mieszkalne. Na razie mam decyzje o warunkach zabudowy i informacje z urzedu ze potrzebuję pozwolenie na budowę. Mam zatem kilka pytan :Czy "projekt" poddasza moge narysowac samemu czy potrzebny architekt ?Czy wt2021 dotyczą w moim przypadku tylko poddasza czy cały dom musi byc do nich dostosowany ?Wysokość od stropu do belek drewnianych w najwyzszym punkcie wynosi 235cm. Czy to wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.05.2021 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 do pozwolenia na budowę musisz mieć projekt osoby uprawnionej do wykonania projektu budowlanego.Poddasze będzie osobnym mieszkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts