Robinson74 11.05.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Witam, Moja zwykła poziomica o długości 60 cm umarła. Rozważam zakup cyfrowej, coś w tym stylu: https://geomarket.pl/produkt/poziomica-laserliner-digilevel-plus-60cm-cyfrowa/Ale może jednak taniej, byle od dobrego producenta. Możecie coś polecić? Ewentualnie wersja z laserem "przedłużającym poziom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 11.05.2021 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 A tej firmy?POZIOMICA ELEKTRONICZNA NIVELSYSTEM DL60L LASER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.05.2021 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Mam Stanleya, jak kupowałem wielkiego wyboru nie było to było sporo lat wstecz. Działa do dziś, kwestia wymiany baterii czy aku. Bez prądu też jej używam - polubiłem ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 12.05.2021 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Dzięki. Może jeszcze ktoś podpowie w kwestii dobrej suwmiarki cyfrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts