zosiek 03.12.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ale super Gratulacje. Pierwsza noc w nowym domu............ a Ty chcesz nadawać przez internet? Miłego mieszkania u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.12.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 J-23 znowu nadaje! i to z nowego domu! Od 17tej dzisiaj mieszkamy w nowym domu. W starym mieszkaniu (pierwszy raz użyłem tej nazwy) nie zostało już prawie nic. Internet odpalony i działa. Przed nami pierwsza noc w nowym domu. Będę nadawał co i jak. Na razie mnie połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) więc nie wysiedzę tu za długo. ALe będę donosił jak to jest i co i jak. Przestań wreszcie, do jasnej anielki Moja żona już drugi raz przez ciebie płakała Nasze gratulacje, wodzu. Oby tak dalej. PS: Uważaj na Brunera..........słyszałem, że organizuje jakieś działania dywersyjne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 03.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Mieczu - gratuluję i dobrej zabawy życzę ! Nie wiem w jakim stanie "urządzenia" masz chatę, ale jak się wprowadziłem to dla mnie dopiero zaczęła się zabawa pozdro jeszcze raz - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje i powodzenia w swoim miejscu na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 03.12.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratukacje! I oby się dam płodnie mieszkało W każdym tego słowa znaczeniu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 04.12.2004 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterek 04.12.2004 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 I co by tu jeszcze dodać? Wszyscy wszystko już powiedzieli, a raczej napisali. Życzę aby mieszkało Ci się tak jak sobie to wyobrażałeś w momencie podejmowania decyzji o kupnie wymarzonego kawałka ziemi, budowie domu... A propos, czy drzewo jż zasadziłeś? Syna już masz? Nie wiem jaki etap masz wewnątrz, w każdym razie życzę też miłej zabawy - w domu zawsze jest przecież coś do zrobienia. Ja np. teraz skończyłem impregnowanie fug w łazience... Powodzenia na nowym miejscu. Pozdr. Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.12.2004 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 noooooo............Mieczu nareszcie wlasny kat Opisuj swoje wrazenia domowniku nie tylko forum od dzis....o kurcze to juz sobota - od wczoraj w takim razie :) Ja tez kiedys to przezylem choc przeprowadzalem sie w wigilie i zamiast do wigilijnego stolu za stery swojego Poldka zasiadalem po raz ostatni o polnocy by dom ukochanych tesciow opuscic i na wlasnym oplatkiem sie dzielic To dzien szczegolny i jakze wyjatkowy w zyciu Zapisz sobie co ci sie snilo- moze sie kiedys spelni Gratuluje jeszcze raz ....... po tylu perypetiech MIESZKASZ ZYJESZ kurde ..........w sumie zazdroszcze ci ladnego kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Mieczu gartulki Życze aby dom spełnij wszystkie wasze oczekiwania Tylko nas nie opuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 04.12.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Rany, jak fantastycznie! Swieta w nowym domu! Niech beda godne wspomnien ze wszystkich jak najlepszych powodow! Jak ja wam zazdroszcze... No ale napisz, jak ta pierwsza noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atomik 04.12.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ...połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) ... - pisze się: cy cuś . oczywiscie gratulacje i najlepszego na nowej drodze zycia. ...atomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 04.12.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Gratuluję i jeszcze raz gratuluję i współczuję ( ja jeszcze do tej pory mam wiele rzeczy nierozpakowanych w kartonach aż wstyd się przyznać ile to miesięcy mineło ) Pozdrawiam i miłych snów na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.12.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 mieczu Gratulacje!!! Niech mieszka się świetnie pattaya Kilka lat temu zwiedzałem dokładnie tę samą fabryczkę. Na degustacji się nie skończyło T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 04.12.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Wszystkiego najlepszego na "nowej drodze zycia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 04.12.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 BOMBA ! ! We własnym domku na Gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 04.12.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Gdzie sa zdjecia z wnetrza waszego domu: Sa juz gdzies na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 04.12.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 04.12.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 GRATULUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 I ode mnie najlepsze życzenia rozpal w kominku,otwórz tego szampana i bawcie się dobrze,nie tylko tej nocy W końcu metraż macie niemały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts