Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

przeprowadzili?my si?!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

J-23 znowu nadaje!

i to z nowego domu!

Od 17tej dzisiaj mieszkamy w nowym domu. W starym mieszkaniu (pierwszy raz użyłem tej nazwy) nie zostało już prawie nic. Internet odpalony i działa. Przed nami pierwsza noc w nowym domu. Będę nadawał co i jak. Na razie mnie połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) więc nie wysiedzę tu za długo. ALe będę donosił jak to jest i co i jak.

Przestań wreszcie, do jasnej anielki

Moja żona już drugi raz przez ciebie płakała :D

Nasze gratulacje, wodzu. Oby tak dalej.

PS: Uważaj na Brunera..........słyszałem, że organizuje jakieś działania dywersyjne 8)

Pozdrawiam

I co by tu jeszcze dodać?

Wszyscy wszystko już powiedzieli, a raczej napisali. Życzę aby mieszkało Ci się tak jak sobie to wyobrażałeś w momencie podejmowania decyzji o kupnie wymarzonego kawałka ziemi, budowie domu... A propos, czy drzewo jż zasadziłeś? Syna już masz? Nie wiem jaki etap masz wewnątrz, w każdym razie życzę też miłej zabawy - w domu zawsze jest przecież coś do zrobienia. Ja np. teraz skończyłem impregnowanie fug w łazience... Powodzenia na nowym miejscu. Pozdr. Witek :wink:

noooooo............Mieczu :) nareszcie wlasny kat :)

Opisuj swoje wrazenia domowniku nie tylko forum od dzis....o kurcze to juz sobota - od wczoraj w takim razie :) :) :)

Ja tez kiedys to przezylem choc przeprowadzalem sie w wigilie i zamiast do wigilijnego stolu za stery swojego Poldka zasiadalem po raz ostatni o polnocy by dom ukochanych ;) tesciow opuscic i na wlasnym oplatkiem sie dzielic

To dzien szczegolny i jakze wyjatkowy w zyciu

Zapisz sobie co ci sie snilo- moze sie kiedys spelni :)

Gratuluje jeszcze raz ....... po tylu perypetiech MIESZKASZ :) ZYJESZ :)

kurde ..........w sumie zazdroszcze ci ladnego kata :)