masera 26.05.2021 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Jak układać piankę przy elementach - jak na czerwono czy na niebiesko poniżej? Czy wzdłuż ścian (niebieskie) i dodatkowo oddylatować rury? Wykute wnęki pod instalacje zapiankować i dociąć równo ze ścianą (teraz wylewka wciśnie taśmę w pustą przestrzeń bruzdy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.05.2021 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Wersja czerwona, tak jak piszesz - piankę wciśnij i dotnij do pianki obwodowej dylatacyjnej , po wylaniu zetniesz na równo z powierzchnią posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.05.2021 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Dodam aby lepiej przylegała pianka do rur można ją przykleić za pomocą taśmy dwustronnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 26.05.2021 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 .. albo użyć taśmy dylatacyjnej samoprzylepnej. Bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.05.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 .. albo użyć taśmy dylatacyjnej samoprzylepnej. Bardzo wygodne. Jest takie coś? Ja robiłem wcześniej tak jak poradziłem aby za pomocą taśmy dwustronnej przykleić, ale tylko wokół rur, przy ścianie już nie trzeba ożywać taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts