lookaszpl 28.05.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Witajcie,W związku z tym, że ławę fundamentową miałem wylaną do folii budowlanej, nie zdecydowałem na połączenie bednarki z ławą fundamentową. Pytanie czy słusznie się tego obawiałem oraz ewentualnie jaka inną trwałą metodą na położenie uziemienia polecacie? Jestem na etapie murowania ścianek fundamentowych. Z ławy wypuszczone jest zbrojenie na trzony betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masera 10.06.2021 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Zbrojenie jak nie było spawane itp. itd. pełni rolę tylko "rusztu" do przymocowania bednarki. Teraz to uziom otokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.06.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 W związku z tym, że ławę fundamentową miałem wylaną do folii budowlanej, nie zdecydowałem na połączenie bednarki z ławą fundamentową. Poczytaj Musiała. Uziom fundamentowy jest wymagany Rozporządzeniem w sprawie WT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 12.06.2021 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Zostaje otok albo szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts