asaledr 29.05.2021 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Witam, Jak wygląda sprawa ze zrobieniem sobie takiej skrzynki na prąd na działce? Dodam, że działka nie jest zabudowana, ba nawet nie ogrodzona. Jest to bezpieczne? Da się tą skrzynkę jakoś zabezpieczyć, żeby nikt nie kradł nam prądu?Przydałby mi się prąd na działce, więc zastanawiałem się jak to zrobić. A linia biegnie wzdłuż granicy działki według map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.05.2021 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Witam, Jak wygląda sprawa ze zrobieniem sobie takiej skrzynki na prąd na działce? Dodam, że działka nie jest zabudowana, ba nawet nie ogrodzona. Jest to bezpieczne? Da się tą skrzynkę jakoś zabezpieczyć, żeby nikt nie kradł nam prądu? Przydałby mi się prąd na działce, więc zastanawiałem się jak to zrobić. A linia biegnie wzdłuż granicy działki według map. Zawnioskuj o przyłącze prądu do operatora. A skrzynkę w obawie przed złodziejami prądu opatul w "pastuchy" ,no chyba, że napiszesz na skrzynce "dam Wam po 500zl od nowego łba",to będą się płodzić zamiast krasc Ci prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts