Pauliq 03.06.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Witam. Czy ktoś posiada okna z powłoką stopsol czyt. refleks? W wszystkich oknach posiadam taka powłokę która naprawdę ładnie wygląda z zewnątrz lecz jest bardzo delikatna pod względem najdrobniejszych rys które widać z bliska. Pytanie brzmi, bo być może jest tu jakiś szklarz bądź ktoś miał taki problem.. Czy szybę z ową powłoką można spokojnie polerować? Czy jest możliwość że będą widoczne zamazy po polerce? Pewna ekipa mi porysowała okno i mam teraz kłopot a jest ono w bardzo uczęszczanym i widocznym miejscu. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.06.2021 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Muszę Cię zmartwić - każda szyba po polerowaniu w miejscu gdzie jest to widoczne będzie nadal - niestety nie da się usunąć rys na tyle skutecznie aby były niewidoczne. Z powłoką jakąkolwiek to już na 100%.Zapewne wypowie się jakiś spec od tego typu przypadłości ale domyślam się, że potwierdzi moje informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha68 03.06.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Miałam podobnie , niestety robotnik usiadł ma parapecie, a na kurtce miał zaschniętą piankę z piaskiem - porysował szybę termiczną z oknoplas-tu - szyba do wymiany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.06.2021 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Czy jest możliwość że będą widoczne zamazy po polerce? Lepiej poszukaj folii jak najmniej przyciemniającej zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.06.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Trochę to dziwne - powłoka jest na szybie zewnętrznej? Znam taki przypadek z dalekiej historii... ale to był spór technologów z praktykami. Finał był taki, że drzwi w gabinecie prezesa miały refleks na powłoce zewnętrznej, rozmazywanej przy każdym myciu i było to zgodne z technologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 04.06.2021 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Trochę to dziwne - powłoka jest na szybie zewnętrznej? Znam taki przypadek z dalekiej historii... ale to był spór technologów z praktykami. Finał był taki, że drzwi w gabinecie prezesa miały refleks na powłoce zewnętrznej, rozmazywanej przy każdym myciu i było to zgodne z technologią Tak na szybie zewnętrznej. W rzeczywistości to nie jest powłoka tylko cała szyba gdyż jest ona barwiona w masie tlenkami metali by wytworzyć owy reflex czy fachowo stopsol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts