Lukasz11 09.06.2021 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Przeglądając w Internecie bazę uzbrojenia terenu (GESUT? Chyba tak się to nazywa) znalazłem, że jest już wrysowana linia oznaczające przyłącze energii elektrycznej do mojej działki. Jest ta linia podpisana jako proj. (Pewnie projektowana). Czy można na tej podstawie określić, na jakim mniej więcej etapie jest budowa przyłącza?Czyli co, jest już uzgodniony projekt przyłącza I teraz "tylko" jego wykonanie w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.06.2021 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 To oznacza że linia jest zaprojektowana . Nic wiecej z tego nie wynika. Po ukończeniu budowy linii i wykonaniu inwentaryzacji powinna nastąpić zmiana w bazie GESUT. To jest teoria. O praktyce wolę się nie wypowiadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 11.06.2021 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Dzięki.Szczerze, to liczyłem na Twoją odpowiedz. A ze to teoria, to domyślam się. Dwie ulice dalej tyle co zakończyła się rozbudowa sieci wodociągowej i kanalizacyjnej. Rozbudowa trwała od września zeszłego roku, a do dzisiaj w tej samej bazie uzbrojenia terenu nie ma naniesionych nowych sieci. Ani projektowanych, ani żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.06.2021 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Może gdybyś oglądał bazę GESUT na stronach swojego starostwa to stan byłby bardziej zbliżony do realnego. Ogólnopolskie portale są "umiarkowanie często" aktualizowane. Widziałem tam zaległości kilkuletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts