DUNIA.MD 14.06.2021 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 "Trafna diagnoza" to stan wiedzy czy umysłu / światopoglądu poliycznego / religijnego ?? Twoja siostra Łucja? Tak, ja coś mam a ty jesteś sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.06.2021 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Tak, ja coś mam a ty jesteś sam. Te, pisałeś o "zgarniętych milionach" Nie pisałeś konkretnie kto i jak. O Rydzyku myślę myślałeś, trafiłem ? Gość wsysa dziesiątki milionów złotych z Państwa od kolegów,którzy rozdysponowuja naszą kasą. Dobrze trafiłem, że o Rydzyku myślałeś ? Od początku rządów PiS podmioty związane z o. Tadeuszem Rydzykiem dostały z państwowej kasy ponad 325 mln zł. I Ty do Niemców masz pretensje jak Cię Polak okrada i to w biały dzień i to za Twoim przyzwoleniem w dodatku ??? Na ambonie w Kościele Ci tego nie oznajmia a tym bardziej w TVPis czy TV TRWAM. Ale może masz rację, bluźnię i grzeszę i należy mi się egzorcysta Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 14.06.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Te, pisałeś o "zgarniętych milionach" Nie pisałeś konkretnie kto i jak. O Rydzyku myślę myślałeś, trafiłem ? Gość wsysa dziesiątki milionów złotych z Państwa od kolegów,którzy rozdysponowuja naszą kasą. Dobrze trafiłem, że o Rydzyku myślałeś ? I Ty do Niemców masz pretensje jak Cię Polak okrada i to w biały dzień i to za Twoim przyzwoleniem w dodatku ??? Na ambonie w Kościele Ci tego nie oznajmia a tym bardziej w TVPis czy TV TRWAM. Każda tv w PL kłamie. Nie ma znaczenia, czy pisowka, peowska, czy jakieś innej mutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.06.2021 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Każda tv w PL kłamie. Nie ma znaczenia, czy pisowka, peowska, czy jakieś innej mutacji. Tak nie jest, kłamie jedynie TVPis jak dawniej za komuny TVP mówiąc w Dzienniku Telewizyjnym, że zła sytuacja w kraju to wina "zachodnich elit" a dzisiaj "winaTuska" Polsat przestałem ostatnio oglądać bo Solorz stał się bliski partii władzy,żeby móc uzyskać koncesje i taka Gawryluk to rozumie A TVN jest niezależny od władzy bo gdyby PIS chciałby ją uzależnić od siebie musiałby postawić się USA bo TVN jest własnością firmy z USA. I dobrze powiada M.Olejnik witając gości w "niezależnej TV",aczkolwiek to do jej prowadzenia programu mam jakieś ale. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 14.06.2021 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Te To se możesz mówić do swoich kolegów. Gość wsysa dziesiątki milionów złotych z Państwa od kolegów,którzy rozdysponowuja naszą kasą. O czym ty mówisz, jaka twoją. Dobrze trafiłem, że o Rydzyku myślałeś ? Wymuszasz na mnie odpowiedz jak gestapo na przesłuchaniu. Nie, o. Tadeusz nic mi nie ukradł. I Ty do Niemców masz pretensje jak Cię Polak okrada i to w biały dzień Ten rodzynek zostawiłem na koniec. Porównanie zniszczenia i grabieży Polski przez Niemców do dotacji dla Radia Maryja. PS. Siano z mózgu lub celowy sabotaż. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez DUNIA.MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 14.06.2021 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 A TVN jest niezależny od władzy bo gdyby PIS chciałby ją uzależnić od siebie musiałby postawić się USA. To jest temat o węglu a nie o waszej telewizji - agenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.06.2021 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Ten rodzynek zostawiłem na koniec. Porównanie zniszczenia i grabieży Polski przez Niemców do dotacji dla Radia Maryja. Zatem że specjalną dedykacją dla Rodziny Radia Maryja. Zdrowaśkę do niepokalanej,zapłodnionej przez Anioła tudzież przez Harrego Potera czy innego czarownika z Hogwartu, we własnym zakresie a ode mnie podkład muzyczny: To jest temat o węglu a nie o waszej telewizji - agenci. Sam w czary-mary/zwiastowanie wszedłeś wyżej, i to na czerwono Na co dzień słucham np Kinga Diamonda czyli satatnistyczne treści ale to dla Was Rodziny Radia Maryja był ten dedykat Ale za 1mln.zl od Rydzyka mogę się nawrócić jak coś ... Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 14.06.2021 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Zdrowaśkę do niepokalanej,zapłodnionej przez Anioła tudzież przez Harrego Potera czy innego czarownika z Hogwartu, we własnym zakresie Cóż pozostaje mi tylko współczuć tobie i twojej rodzinie. Sam w czary-mary/zwiastowanie wszedłeś wyżej A teraz rozumiem, wystraszyłeś się przepowiedni i losie jaki spotka Niemcy. Zawsze możesz się przeprowadzić do Polski. PS. Pomodlę się za ciebie. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez DUNIA.MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.06.2021 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Telewizja może i kłamie, lecz masz pilota i możesz zmienić kanał lub nacisnąć OFF. W kościele masz jedną ambonę z której lecą teksty umiarkowanie rozsądne. To oczywiście eufemizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.06.2021 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Cóż pozostaje mi tylko współczuć tobie i twojej rodzinie. A teraz rozumiem, wystraszyłeś się przepowiedni i losie jaki spotka Niemcy. Zawsze możesz się przeprowadzić do Polski. PS. Pomodlę się za ciebie. Pomódl się za mnie,zmów zdrowaśki czy jakieś tam litanie,aczkolwiek teściowa robi to często ale to nie pomaga i dalej Rydzyka traktuje jako złodzieja Ciekawe, że Bóg tego nie widzi Niestety, BÓG tak chciał i powołał mnie jako Mesjasza nowej wiary,słuchającego satanistycznej muzyki. A mieszkam w Polsce,na Śląsku Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 14.06.2021 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Ciekawe, że Bóg tego nie widzi Bóg widzi wszystko tylko że moja i twoja mózgownica nie może tego pojąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.06.2021 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Bóg widzi wszystko tylko że moja i twoja mózgownica nie może tego pojąć. Tak, masz rację, BÓG widzi wszystko. Być może,a nawet na pewno, Twoja mózgownica nie pojmuje pewnych rzeczy a moja mózgownica przyswaja fakt, że ponad 300mln.zl poszło na Rydzyka. Właśnie dlatego, żeby Twoja mózgownica mogła nie pojąć i nie ogarnąć Ale Bóg tak chciał I ten Bóg dopomoże mi zrobić risotto ze szparagami, pomimo,że Szatana słucham Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.06.2021 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 . Wymuszasz na mnie odpowiedz jak gestapo na przesłuchaniu. Nie, o. Tadeusz nic mi nie ukradł. A to ze zbiórki na Stocznię się już rozliczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 15.06.2021 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Tak nie jest, kłamie jedynie TVPis jak dawniej za komuny TVP mówiąc w Dzienniku Telewizyjnym, że zła sytuacja w kraju to wina "zachodnich elit" a dzisiaj "winaTuska" Polsat przestałem ostatnio oglądać bo Solorz stał się bliski partii władzy,żeby móc uzyskać koncesje i taka Gawryluk to rozumie A TVN jest niezależny od władzy bo gdyby PIS chciałby ją uzależnić od siebie musiałby postawić się USA bo TVN jest własnością firmy z USA. I dobrze powiada M.Olejnik witając gości w "niezależnej TV",aczkolwiek to do jej prowadzenia programu mam jakieś ale. Kurde dawno się tak nie uśmiałem. Ty tak na poważnie o TVNie? Nie zależna? Dopowiedz jeszcze, że nie promująca!! Tego dopiero się nie da słuchać a na Olejnik i patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.06.2021 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Reżimowych telewizorii w Polandii istnieje kilkanaście, natomiast TVN jest niezależna od reżimu i to wielu dźga w oczy a już wyznawców szatana z Torunia w ściególnosci. Każdy nadawca jest od kogoś zależny, to jest oczywiste ,lecz jeśli linia programowa i podawane informacje przeczą faktom to jest manipulacja & kłamstwa. Jestem na tyle stary, że dobrze pamietam jak zbierano kasiorkę i świadectwa udziałowe PP na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Dociekliwość tragicznie skończyła śledztwo które prowadził kpt. ż.w. Bolesław Hutyra a ciemna masa sterowana radiem łyka partyjną linię gładko jak pelikan rybę. O tym w reżimowych środkach cisza. Inny przykład: Ewaryst Walkowiak - według wszelkich dostępnych faktów syn zakonnicy i oficera niemieckiego (związek skonsumowano przed ślubem lub drugi przypadek dzieworództwa?). Po wielu latach walki z zakonem Ewaryst odzyskał nazwisko lecz bez ustalenia rodziców a szczególnie matki, gdyż przy trzech badaniach genetycznych "wyszły trzy różne wyniki", prawdopodobnie podmieniano próbki, gineły ciała w grobie itp. cuda. O tym też na tvp czy toruniu nie usłyszycie. Módlcie się i wpłacajcie! Oto wielka tajemnica wiary - euro, złoto i dolary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.06.2021 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Tak, masz rację, BÓG widzi wszystko. Być może,a nawet na pewno, Twoja mózgownica nie pojmuje pewnych rzeczy a moja mózgownica przyswaja fakt, że ponad 300mln.zl poszło na Rydzyka. Właśnie dlatego, żeby Twoja mózgownica mogła nie pojąć i nie ogarnąć Ale Bóg tak chciał I ten Bóg dopomoże mi zrobić risotto ze szparagami, pomimo,że Szatana słucham Jesteś tym co zjesz. Co do pieniędzy nawet jak dostał to coś robi pożytecznego dla twojego otoczenia i dla ciebie. Zrozumiesz to jak zaczniesz być zależny od kogoś na stare lata lub w czasie jakiejś choroby. To jest też ciężkie do zrozumienia że Bóg przyjmie cię wtedy tak samo jak o. Tadeusza. PS. Powiem ci że ja też słucham czasem takiej muzyki lecz to nie przeszkadza mi być blisko Kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.06.2021 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 A to ze zbiórki na Stocznię się już rozliczył ? Pilnuj swoich nieuregulowanych zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.06.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 @DUNIA.MDJeśli będziesz chory czy niedołężny na starość, to Bóg ci nie pomoże. Nie da wody, jedzenia, pampersa ani nocnika, nie zaopatrzy odleżyny. To poda ci tylko inny człowiek. Wiem co to starość, prowadziłem "dwa domy starców". Nie rozśmieszaj mnie bajkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.06.2021 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Nie rozśmieszaj mnie bajkami. To poda ci tylko inny człowiek. Jakimi bajkami?. Tak, poda ci inny człowiek w którym jest Bóg. a już wyznawców szatana z Torunia w ściególnosci. Jestem na tyle stary, że dobrze pamietam Kolejny sklerotyk ze śląska. PS. Napchało się tego do Polski i zaczynają obrażać ludzi którzy prócz starzejącego się ciała mają jeszcze to coś. Edytowane 15 Czerwca 2021 przez DUNIA.MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.06.2021 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Pilnuj swoich nieuregulowanych zobowiązań. W odróżnienieniu od niego - jeśli się pojawiają spłacam. Z tego co zarobię - a nie wyciągnę od ubogich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts