niciacia 10.12.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A może by tak czerwony barsczyk z krokietami. Barszczyk to pewnie wiesz jak zrobić. A pozatym to usmaż parę naleśników. Pokrojone pieczarki z cebulką usmaż na pateli, posół, popieprz, przypraw. Na naleśniki kładź usmażone pieczarki, na to plasterek żółtego sera, zawiń. Opanieruj w jajku i bułce tartej, uśmaż. Z czerwonym pikantnym barszykiem. MNIAM. Wczoraj spróbowałem - pychota, co prawda nie we dwoje tylko we czworo (2 dzieci), ale było smacznie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi niom ..tez mysle ze autorka watku czekala 2,5 roku na taka podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi Reflex po byku Ale przed autorką wątku kolejna, mam nadzieję szczęśliwa rocznica więć może skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 waldi z BMW odgrzebuje tendencyjnie stare wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi niom ..tez mysle ze autorka watku czekala 2,5 roku na taka podpowiedz No cooo, pisala przeciez, ze robi to co roku, wiec jej sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.08.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi niom ..tez mysle ze autorka watku czekala 2,5 roku na taka podpowiedz No cooo, pisala przeciez, ze robi to co roku, wiec jej sie przyda. ... i co roku ma ten sam problem ... "strach się bać" co będzie za lat 50 (mam na myśli oczywiście poradę Waldiego pozdrówka serdeczne[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 31.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 U nas co roku z okazji poznania się jest spaghetti i czerwone winko oraz tort Czarnolas lub inne jego ulubione ciacho (np. W-Z). Może niektórzy uznają, że to nuda co roku spaghetti - ale...kiedyś chciałam zrobić coś ekstra dla odmiany i zrobiłam krewetki z ryżem (tez z niby sprawdzonego przepisu) - jesssssuuuuu....ja po 2 kęsach stwierdziłam, że nie jem i trzeba to paskudztwo wyrzucić, a mój miły na znak miłości i doceniania wysiłku zjadł swoje, moje i to co w garnku zostało....żal mi było patrzeć jak się męczy biedaczek bo widziałam jak mu to "rośnie" w buzi...potem, po miesiącu powiedział, żebym na kolejna rocznicę zrobiła jednak spaghetti i tak już zostało - tradycyjne spaghetti, które zawsze przyrządzamy razem....mmmm aż miło powspominać i pomarzyć bo nasza kolejna rocznica poznania już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ale żeby nikomu nie przyszło do głowy zapalać tych świec w taki sposób http://video.google.pl/videoplay?docid=6304447980554417691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 31.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ale żeby nikomu nie przyszło do głowy zapalać tych świec w taki sposób http://video.google.pl/videoplay?docid=6304447980554417691 dobre hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ale żeby nikomu nie przyszło do głowy zapalać tych świec w taki sposób http://video.google.pl/videoplay?docid=6304447980554417691 ciekawe ile musiał zjeść grochówki, a fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 I zapros takiego na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 20.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi niom ..tez mysle ze autorka watku czekala 2,5 roku na taka podpowiedz No cooo, pisala przeciez, ze robi to co roku, wiec jej sie przyda. ... i co roku ma ten sam problem ... "strach się bać" co będzie za lat 50 (mam na myśli oczywiście poradę Waldiego MOJA PORADA dotyczy pan do 40 roku zycia,powyzej standardowo makaron wino...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Karkówka dziewczyny - karkóweczka taka co by się rozpływała w ustach do tego 2 max 3 ziemniaczki można też dodać kapustkę na ciepło no i pół litra absolutu + tonic schwepps-a. 2 beki 1 pierd do umycia i do wyra. Natępnie pilot trochę migania look at Eurosport, TVN 24 , TVN Turbo jeszcze raz Eurosport i lulu !!! Nie ma w takim dniu - M jak Miłość ( najbardziej debilny serial ) , Magda M ( coś przy czym można usnąć) i kilka jeszcze pokręconych sitt comów dla sweet blondie girl. Dodatkowo zero spraw, problemów do rozwiązania - zero cisza w eterze. Słuchacie - słuchacie i podziwiacie w miarę ubywania absolutu i tonicu - oczywiście APLAUZ NON STOP, NON STOP. Na koniec oklaski za miłe spędzony wieczór przy śmierdzących świecach. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam Mam kłopot. Chciałabym przygotować dla męża romantyczną kolacje, coś szybkiego, smacznego, i w miare prostego w przygotowaniu. Licze na pomoc w wyborze zestawienia, wszystkie Panie forumowiczki. Kolacja ma być przy okazji rocznicy naszego poznania. Pozdrawiam cieplutko Siebie!!!!!!!!! w czarnych szpilkach ze 12cm ponczochy z pase,albo samonosne ,paznokcie czerwone i usta spryskana tym co lubi niom ..tez mysle ze autorka watku czekala 2,5 roku na taka podpowiedz No cooo, pisala przeciez, ze robi to co roku, wiec jej sie przyda. ... i co roku ma ten sam problem ... "strach się bać" co będzie za lat 50 (mam na myśli oczywiście poradę Waldiego MOJA PORADA dotyczy pan do 40 roku zycia,powyzej standardowo makaron wino...... chyba nie wiesz, co piszesz kolego wprawdzie do czterdziestki trochę mi jeszcze zostało, ale znam mnóstwo bardzo seksownych kobiet gruuubo po czterdziestce, na które obśliniłbyś się do pasa a jeśli myślisz, że seksapill = nienaganna figura, to jesteś w błędzie Poza tym, jeśli uważasz, że Twoja młoda żonka będzie wiecznie młoda, to też się mylisz i co wtedy nieszczęśniku, wymienisz na nowszy model, czy zakarzesz chodzić w pończochach..... Chciałabym, aby mój mąż patrzył na mnie za 20 lat tak, jak mój tata patrzy na moją mamę. Dla Niego będzie zawsze najpiękniejsza, a zazdrosny jest, jak zaraz po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 21.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 licze nato ze niedane mi bedzie patrzec na jej starosc (zaduza roznica wieku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tak też myślałam, patrząc na zdjęcie w awatarze Cóż, jak dla mne wszystko jasne i typowy to syndrom........... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 21.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tak też myślałam, patrząc na zdjęcie w awatarze Cóż, jak dla mne wszystko jasne i typowy to syndrom........... pozdrawiam Ciekawe co ci powiedzialo moje foto !? Moglabys zrobic wiwisekcje??/ bede bardzo wdzieczny pozdrawiam WR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 24.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak też myślałam, patrząc na zdjęcie w awatarze Cóż, jak dla mne wszystko jasne i typowy to syndrom........... pozdrawiam [/quote Specjalnie dla Ciebie zmienilem foto! i co teraz powiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 25.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No to i ja coś zaproponuję.. Nawet 2 tygodnie temu mi się to przytrafiło: kolacja - niespodzianka dla mojego mężunia No i najlepiej przygotować coś sprawdzonego, np. swoje danie popisowe. Moje to spaghetti z pieczarkami. Do tego świece, winko, słodki deser i oczywiście odpowiedni music... po wszystkim robi się dopiero słodziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts