asaledr 16.06.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Witam, Wyciąłem działkę na której rosło dużo krzewów owocowych, porosły po pare metrów już 4-5 (krzaków pewnie z 50 jest takich 5 metrowych i dosyć szerokich). Wszystko wycięte i leży tak na działce. Nie wiem co tym zrobić. Wywiózł bym to gdzieś ale nic w promieniu 50 kilometrów takiego nie widzę, ani żadnych firm co specjalizują się w tym. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 16.06.2021 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Daj ogłoszenie na olx że oddasz krzaki opałowe za sprzątanie działki. Reszta co zostanie - ognisko na jesieni i po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 16.06.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 wykop dziurę wrzuć zalej obficie wodą zaszczep grzybnią, zasyp podlewaj aby było wilgotne. Za parę lat będziesz miał własne opieńki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 16.06.2021 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Ktoś by może zabrał sobie za darmo ale tyle tego jest że spokojnie można by naczepę tira zapełnić. Ja bym nawet dopłacił byleby ktoś to zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 16.06.2021 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 wypożyczyć rębak i przerobić na wiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 17.06.2021 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Tak jak koledzy wyżej piszą - co grubsze konary/gałęzie do kominka/wędzarki, reszta do rębaka. Na pewno masz w kolicy wypożyczalnię skrzętu ogrodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts