fotohobby 20.06.2021 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Chcialbym zrozumiec jak dokladnie moglybym znalezc taka firme lub osobe, ktorej moge tylko zaplacic za wszystko i poswiecic minimum czasu? Szukasz sobie kogoś takiego: http://nadzory-piotrowski.pl/cennik/ I zaczynasz współpracę już na etapie projektu, kosztorysowania, później budowy. Oczywiście - jak wszędzie ważne są referencje, doświadczenie, pasja i głowa otwarta na nowe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amu-r 20.06.2021 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Szukasz sobie kogoś takiego: http://nadzory-piotrowski.pl/cennik/ I zaczynasz współpracę już na etapie projektu, kosztorysowania, później budowy. Oczywiście - jak wszędzie ważne są referencje, doświadczenie, pasja i głowa otwarta na nowe rozwiązania Super, dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.06.2021 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Czas odkładania na własny dom zależy nie tylko od zarobków inwestora, ale i od skali podwyżek, które mogą nastąpić w przyszłych latach. Na chwilę obecną ] To zależy głównie od mentalności. Jak ktoś się uprze że jest biedny to będzie biedny. Jak ktoś się uprze że dom jest be to będzie be. Jak ktoś wyznaczy sobie cel i drogę do celu to najprawdopodobniej to osiągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amu-r 20.06.2021 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 To zależy głównie od mentalności. Jak ktoś się uprze że jest biedny to będzie biedny. Jak ktoś się uprze że dom jest be to będzie be. Jak ktoś wyznaczy sobie cel i drogę do celu to najprawdopodobniej to osiągnie. Tak, jasne. Ale w tym wątku chodzi mi wyłącznie o krytykę całego procesu a nie kwestie finansowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.06.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Tak, jasne. Ale w tym wątku chodzi mi wyłącznie o krytykę całego procesu a nie kwestie finansowa. Cały proces ... Każdy wie w co się pakuje . Jak nic nie wiesz to Cię wydymają i tyle. A nad cłąym procesem trzeba panować i nadzorować tyle w temacie. Fakt mogą być niespodzianki ale.. można kupić klatkę dla chomika w bloku i żyć. Wg mnie budowa to jedyne słuszna droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 22.06.2021 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Jedna czwarta to po prostu życie dorosłego człowieka. Będzie dobrze mam takie same spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts