rhein 23.06.2021 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Witam Możecie polecic jakis basenik dla 3 miesięcznego nowofunlanda? Piesek domaga się zabawy w wodzie i trzeba mu pomóc. Czy taki 160 cm na 30 cm na początek wystarczy? A druga sprawa..dość blisko naszego domu znajduje sie dość duży basen pożaroway. Rozumiem, że jeśli piesek skorzysta z tego basenu to jest to niedozwolone i może byc mandacik? Basen ppoż znajduje się przy zjeździe z S8 w terenie raczej zalesionym, wiejskim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbadosssa 09.07.2021 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Ja ze szczerym sercem mogę polecić . Osobiście mój pies w niebo wzięty. https://radar-opadow.live/ Edytowane 10 Lipca 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 14.07.2021 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 w niebo wzięty....czyli zdechł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.07.2021 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Z tego co wiem nowofundlandowi starczy nawet kałuża czy bajoro przy gnojowisku. Problem ma właściciel. Osobiście nie mam zastrzeżeń do korzystania z basenu pożarowego jeśli jest tam dostęp otwarty i schodki , aby pies mógł swobodnie wchodzić i wychodzić z wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbadosssa 09.09.2022 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2022 w niebo wzięty....czyli zdechł?https://radaryonline.pl/ Fajnie spam mi wpadł czyli nie można dawać linku do przedmiotu? I nie zdechł! taki humor nie na miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk172 02.10.2022 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Mam ten basen u siebie i psina jest zadowolona najważniejsza sprawa to nauczyć zwierzaka korzystania ze swojego basenu a nie z tego dla dzieci Edytowane 3 Października 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.10.2022 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Fajnie spam mi wpadł czyli nie można dawać linku do przedmiotu? I nie zdechł! taki humor nie na miejscu! Umieściłeś w poście link do sklepu internetowego. Nie tolerujemy bezpłatnej reklamy inaczej FM zmieniłby się w słup ogłoszeniowy. Mamy nadzieję, że powyższe nie zniechęci Ciebie do dalszego aktywnego korzystania z Forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 30.01.2023 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Hej,Czyli ktoś coś może polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekla95 01.02.2024 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego Wpisz np w allegro "basen dla psa". Z tego co widziałem kosztują tam poniżej 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts