Crash46 23.06.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Witam. Murarz zostawił między stropem a działowa 7 cm przerwy, czy mogę wypełnić ja styropianem 5 cm i 2 cm pianki później na to? Nie mam sprzętu żeby ciąć bk :/ styropian wydaje się być dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 23.06.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 To za co wziął pieniądze ten murarz skoro nie dokończył swojej pracy?Możesz dać styropian i uszczelnić pianką. tylko przed tynkowaniem dobrze zrobić na tym styropianie jakąś warstwę szczepną aby tynk dobrze się trzymał i nie pękał na łączeniu ściany ze styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 24.06.2021 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Styropian? A nie można wkleić 5 cm suporeksu i pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crash46 24.06.2021 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 To za co wziął pieniądze ten murarz skoro nie dokończył swojej pracy? Możesz dać styropian i uszczelnić pianką. tylko przed tynkowaniem dobrze zrobić na tym styropianie jakąś warstwę szczepną aby tynk dobrze się trzymał i nie pękał na łączeniu ściany ze styropianem. Warstwę szczepną czyli np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 24.06.2021 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Witam. Murarz zostawił między stropem a działowa 7 cm przerwy, czy mogę wypełnić ja styropianem 5 cm i 2 cm pianki później na to? Nie mam sprzętu żeby ciąć bk :/ styropian wydaje się być dobrym rozwiązaniem. Ale do cięcia BK wystarczy piła ręczna do drewna za 40 zł z marketu budowlanego i idzie jak przez masło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.06.2021 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Warstwę szczepną czyli np.? Klej do styropianu zatarty na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts