Datkap 27.06.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Chciałabym w mieszkaniu wygospodarować miejsce na sypialnię dlatego pomyślałam o przeniesieniu kuchni do salonu jednak nie wiem jak tą przestrzeń zagospodarować tak aby było funkcjonalnie i wygodnie. Dodatkowo w salonie potrzebuję miejsca do pracy czyli biurko z komputerem. W aneksie kuchennym chciałabym dużą lodówkę taką podwójną. Jakby się dało to zlewozmywak pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 27.06.2021 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Musisz cos napisać o tych oknach w salonie. Jaka wysokosć, rodzaj itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Datkap 28.06.2021 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Na dłuższej ścianie to drzwi balkonowe podwójne szerokości 176cm i wysokości 215cm. Na krótszej to podwójne okno montowane na na wysokości 92cm o szerokości 146cm i wysokości 140cm. Drzwi to właściwie otwór bo od strony przedpokoju są drzwi przesuwane. Na załączonym rysunku dokładne wymiary Tam gdzie w łazience jest wpisane pomieszczenie techniczne znajduje się komin z gazem i wodą. Podłoga łazienki jest podniesiona w stosunku do reszty mieszkania o 7cm Edytowane 28 Czerwca 2021 przez Datkap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2021 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 aby zrobić kuchnię w salonie musisz przebić ścianę nośną. Woda, kanalizacja i wentylacja. Potrzebujesz zgody właściciela budynku (spółdzielnia/wspólnota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Datkap 15.07.2021 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 To wiem ale nie wiem jak zaaranżować ten salon z aneksem jak poustawiać meble i sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2021 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 polecam przesunięcie ściany przy wejściu o 10 cm aby zmieścić szafę normalnej szerokości 60 cm. układ kuchni w U - jednak zlew pod oknem może wymagać montażu składanej baterii by można było otworzyć okno. Od salonu kuchnia oddzielona szklaną ścianką w stylu loftowym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Datkap 26.07.2021 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Nie chce ścianki wolałabym blat trochę wysunięty z barem i stołkami barowymi.Nie wiem czy nie lepiej by było TV postawić na przeciwko drzwi balkonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts