Carrystian 30.06.2021 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Witam Dostałem od sąsiada ofertę kupna ziemi do wyrównania terenu po okazyjnej cenie, natomiast ziemia ta leży na działce już dłuższy czas i jest cała zarośnięta i tutaj mam pytanie czy ma tą górę ziemi skosić czy wystarczy jak koparka przewali te ziemie do góry nogami? Jeżeli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arwz 30.06.2021 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 wg mnie nie ma sensu kosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2021 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 nie kosić, zwalczyć chwasty jak zaczną wyrastać po rozplantowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 01.07.2021 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Koparka załatwi sprawę. Potem tylko kiełkujące chwaty dobrze pryskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts