ziom890 03.07.2021 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Hejka jak w temacie co najszybciej urośnie i zrobi żywopłot wysokość przynajmniej 2m i 100% pewności że w zimie nie zrzuci liści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.07.2021 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Laurowiśnia wschodnia Novita ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 żywotnik. Jest to zdecydowanie najtańsza zimozielona roślina na rynku. Ewentualnie świerk jeśli przesłona może być wysoka i szeroka. I gleba nie jest za sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Użytkownik1234 07.07.2021 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Czeremcha amerykańskaRośnie jak głupia. Nie trzeba podlewać, nawozić... Tylko potem ciężko wytępić i trzeba pilnować żeby nie rozrosła się po całym podwórku XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Czeremcha amerykańska przecież nie jest zimozielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 08.07.2021 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Czeremcha amerykańska Rośnie jak głupia. Nie trzeba podlewać, nawozić... Tylko potem ciężko wytępić i trzeba pilnować żeby nie rozrosła się po całym podwórku XD To taka " zielona broń atomowa" jak to kiedyś powiedział mój kolega leśnik. Więcej szkody niż pożytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Użytkownik1234 08.07.2021 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 To taka " zielona broń atomowa" jak to kiedyś powiedział mój kolega leśnik. Więcej szkody niż pożytku. No tak tu się zgodzę w 100% A jak to wytępić? Wypryskanie randapem coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Użytkownik1234 08.07.2021 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 przecież nie jest zimozielona Ale ja żartowałem z tym Broń boże nie sadzić tego syfu Już chyba tylko glony w akwarium szybciej rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 09.07.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 No tak tu się zgodzę w 100% A jak to wytępić? Wypryskanie randapem coś da? Żona chciała to kiedyś na działce posadzić ale kolega odradził, bo się roznosi błyskawicznie po okolicy, a raczej ptaki zjadające owoce to robią, no i chemia ponoć nie działa, trzeba wyrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts