MHp 20.07.2021 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Witam budujemy dom i mamy problem bo nie wiem jak zabezpieczyć posadzkę balkonu na piętrze.. Stoi tam woda i ściana pokój pod balkonem jest cała mokra.. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.07.2021 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Przede wszystkim trzeba zrobić odpowiednie spadki powierzchni - tak aby woda tam nie stała tylko spływała i została odprowadzona poza obszar tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 01.08.2021 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 j.w. > następnie hydroizolacja > polecam "Winkler One" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 01.08.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Rozumiem, że na razie macie tylko płytę na balkonie?Ja położyłem tam kilka palet, desek, a na to najtańszą folię dachową przymocowaną zszywkami - wszystko wystaje poza obrys balkonu. Od progu przykleiłem taśmą folię budowlaną, żeby uszczelnić to połączenie. Spisuje się to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts