KrzysiekBe 21.07.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Dzien dobry,potrzebuje odkrecic szyld w starej Gerdzie (RIM 6000 stary model) aby zmienic wkladke, sa tam takie sruby one-way na szyldziejest jakis patent na odkrecenie tych srubek? jakies narzedzie?z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.07.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Szeroki wkrętak płaski i odkręcasz mocno dociskając. Ewentualnie punktak i młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 21.07.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Dzien dobry, potrzebuje odkrecic szyld w starej Gerdzie (RIM 6000 stary model) aby zmienic wkladke, sa tam takie sruby one-way na szyldzie jest jakis patent na odkrecenie tych srubek? jakies narzedzie? z gory dziekuje To zależy jakie zakończenie mają te śruby. zrób fotkę to zobaczymy jak to można odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2021 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Kaizen napisał już dobrze i ja to potwierdzam: szeroki, płaski PZ. Taki zawsze stosowała Gerda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 21.07.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Kaizen napisał już dobrze i ja to potwierdzam: szeroki, płaski PZ. Taki zawsze stosowała Gerda . Nie jedne takie śruby odkręcałem z różnym łbem tzw serwisowym ale punktaka nigdy nie używałem bo i w jakim celu? Jakie śruby Gerda stosowała kiedyś nie wiem więc zapytałem autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 21.07.2021 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Ja używam do tego dłuta dopasowanego szerokościa do łebka śruby. Przy dociskaniu go nigdy nie było problemu z odkręceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts