vaclavoo 21.07.2021 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Witam wszystkich. Bardzo proszę o poradę odnośnie ulokowania domu w bardzo bliskiej odległości ok 10m od stawu o powierzchni około 1600m2. Interesuje mnie kupno tegoż domu stąd moje wątpliwości czy taka bliskość do otwartego zbiornika wody nie będzie powodowała problemów z konstrukcją budynku. Z góry dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.07.2021 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Z konstrukcją może nie( bo wszystko zależy jak został zbudowany) ale może pojawić się szereg innych problemów, począwszy od uciążliwości insektów, płazów, gadów, nadmiernej wilgoci wewnątrz budynku szczególnie w okresach przejściowych jak również całkowicie innego klimatu i zwiększonego narażenia się na wszelkiego rodzaju alergie. Poza niektórymi wadami fajnie jest mieszkać w bliskim sąsiedztwie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2021 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Jeśli staw będzie twój, to masz DZ i ogrzewasz dom PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 22.07.2021 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 No i jak są małe dzieci nie trudno o wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 22.07.2021 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 Mało informacji wg umieszczonego opisu łykałbym jak pelikan. Podpiwniczona nie , wilgoć na murach w środku na zewnątrz. Dziwny zapach w środku czy wszędzie rozpylono na czas wizyty odświeżacze . Temat na na książeczkę pod tytułem weryfikacja zanim kupisz. Czy poza stawem coś więcej jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts