wsowa 28.07.2021 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Mam zaprojektowaną rozdzielnicę w nieogrzewanym garażu w bryle budynku na ścianie pomiędzy garażem a częścią mieszkalną. Ściana ta od strony garażu ocieplona będzie wełną 20cm plus siatka, klej, tynk. Pytanie: jak w tej wełnie osadzić rozdzielnice? Przyjmijmy, że rozdzielnica ma 12 cm grubości. Do ściany zostaje 8cm wełny. Jakieś kołki polecicie czy może jakiś inny sposób montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 01.08.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Stelaż z profili montażowych, 8cm wełny na ścianę i do tego rozdzielnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsowa 05.08.2021 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Jakie dokładnie profile masz na myśli? Jakieś inne pomysły ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belliash 06.08.2021 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2021 Co to za rozdzielnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsowa 09.08.2021 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 No nie wiem jeszcze. Normalna rozdzielnica elektryczna. Nie wybrałem konkretnego modelu. Pytanie jest o to jak osadzić rozdzielnice podtynkową w ścianie ocieplonej wełną 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.08.2021 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Przykleić do muru 8 cm wełny na wymiar otworu pod szafkę. Obudowę szafki zamontować do muru długimi wkrętami przez wełnę. I tyle filozofii. Inna opcja - zamontować szafkę natynkową na ścianie z pełną termoizolacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts