Koziej 30.07.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Witam! Czy jest szansa na zrobienie półki wnękowej pod prysznicem w ścianie działowej murowanej która ma grubość 10 cm? Łazienka jest dość mała więc zabudowa g-k odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.08.2021 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Musisz wykuć wnękę w ścianie na wylot . Inaczej się nie da . Tył wnęki obrób płytą gk . Zostanie 8cm wnęki . Chyba że ściana ma 10cm + 1,5 płytka z klejem - 1,2 gk z tyłu i wychodzi nam 10cm wnęka . Tak czy siak , wnęka 8cm jest już użytkowa . Wszystkie szampony , mydła , odżywki się zmieszczą . 10cm to już luksus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 04.08.2021 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Dobrze, że uświadomiłeś mi brak takiej wnęki w moich łazienkach, autorze tematu. Ja na szczęście mam ścianę 24 cm, więc jakoś to wykonam. Rozumiem, że tuż przed płytkami ściennymi to będzie właściwy czas na wykucie takiej wnęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts