Elektrolot 03.08.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Chciałbym zlecić wykonanie płotu z siatki powlekanej 1,5m z podmurówka prefabrykowaną, około 200m. Czy ktoś może orientuje się, jak kształtuje się obecnie cena metra bieżącego za samą robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.08.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jak stawiałem ze dwa miesiące temu u siebie, to było 100pln za metr. Więc postawiłem sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 04.08.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jak stawiałem ze dwa miesiące temu u siebie, to było 100pln za metr. Więc postawiłem sam:) Kto płaci takie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 04.08.2021 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 100zł to z materiałem. Sam postawiłem lepiej niż fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elektrolot 04.08.2021 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jak stawiałem ze dwa miesiące temu u siebie, to było 100pln za metr. Więc postawiłem sam:) Czy to cena z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.08.2021 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Nie.Sama robocizna.Wykopanie rowu, zrobienie szalunków, zalanie cementem i wstawienie słupków, założenie siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 03.09.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Nie. Sama robocizna. Wykopanie rowu, zrobienie szalunków, zalanie cementem i wstawienie słupków, założenie siatki Tylko ze kolega pytał o podmurówkę prefabrykowana a to zupełnie co innego. Nie wiem jakie są teraz ceny robocizny przy ogrodzeniu ale jeśli mogę coś poradzić to daj sobie spokój z powlekana siatka. Kup siatka z drutu ocynkowanego 3mm i zobaczysz różnice. Na wysokości 1,5m mam 3 druty usztywniające. Te powleczenia teraz są naprawdę słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 07.09.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Odpowiadasz na post sprzed miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts