klonu 05.08.2021 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Hej, Chciałem usunąć z kafelek w salonie uciążliwy brud i przez przypadek wziąłem nie ten płyn co chciałem i tam gdzie nim psiknąłem zostały jaśniejsze plamy... płyn to różowe Meglio z wybielaczem. Kafelki już trochę lat mają a wcześniejszy właściciel mieszkania chodził po nich ponoć ciągle w butach. Pytanie czy ten płyn z wybielaczem właśnie porządnie doczyścił te kafelki po tych butach, czy właśnie je wyżarł i wybielił? i mogę szukać nowych kafli... Mam problemy z załączeniem zdjęcia, sorry. Link tutaj: https://i.imgur.com/nzOY2G4.jpg Bardzo bym prosił o Wasze opinie. Wiem, że to trochę może być wróżenie z fusów ale może ktoś wie, czy tak łatwo można załatwić sobie kafelki w salonie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.08.2021 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 to chyba gres polerowany - czyli z odkrytymi mikroporami. Wówczas substancja wybielająca mogła się dostać do warstwy nadruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts