golebiewski.pg 11.08.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Wybrałem klasyczne uchwyty czarne, ale zastanawia mnie czy mogą być różnej długości. Meble będą na wymiar, więc wiadomo, że fronty są w różnych szerokościach. Chciałem aby uchwyty były na prawie całej szerokości frontu, więc wybrałem uchwyty o różnych długościach. Fronty są rożne, jeden ma np 45 cm szerokości, inny 28 cm, ale wolne przestrzenie, które zostają po obu stronach uchwytu w różnych frontach są bardzo podobne; największa rożnica to max 2 cm z jednej strony uchwytu przy różnych frontach. Czy tak się robi? Nie znalazłem żadnej informacji odnośnie takiej sprawy w całym internecie. Ps. Chciałem dodać jakieś zdjęcie podglądowe, ale ta strona jest tak strasznie nieintuicyjna i zagmatwana, że sobie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.08.2021 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 przykład kuchni z różnej długości uchwytami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts