dagoth 15.08.2021 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Poradźcie proszę czym wyczyścić płytki za zdjęcia. Mam wrażenie że problem zaczął się od remontu balkonu sąsiada nade mną. Jakiś czas temu płytki mu odpadły i balkon stoi "goły" z tynkiem na wierzchu. Miejsce ze zdjęcia to jest miejsce gdzie spływa woda podczas deszczu. Próbowałem zwykłymi detergentami szorować ale bez skutku. Podobne zacieki na barierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2021 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 jeśli to zaprawa wapienna to ocet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 31.08.2021 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 jw. woda z octem > to wysolenia powstające z połączeniu wodoronadtlenku wapnia z dwutlenkiem węgla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagoth 26.09.2021 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Dziękuje, spróbowałem, nie jest idealnie ale zdecydowanie lepiej. Nawet z barierki schodzi. "z połączeniu wodoronadtlenku wapnia z dwutlenkiem węgla" - skąd to się bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts