Plaster69 15.08.2021 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Dzień dobry, w bloku, w mieszkaniu od dewelopera okno jest wykończone jak dla mnie - byle jak. Trochę piany, trochę kleju/zaprawy. Chcę położyć na balkonie folię w płynie, ale najpierw chcę zabezpieczyć się od zimna, wiatru, są szczeliny, czuć przewiew, dziur jako tako nie ma ale jak to zrobić, by było dobrze?Z góry dziękuję za pomoc.p.s. nie mogę dodać zdjęć, spróbuję przez jakiś hosting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.08.2021 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.08.2021 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Trochę dziwne, że mieszkanie w stanie deweloperskim ma okno z widoczną pianą... Foto faktycznie by pomogło. Na forum czasem występuje taki błąd techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plaster69 18.08.2021 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 galerie allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plaster69 18.08.2021 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Pierwsze pięć zdjęć przedstawia zdjęcie okna ze środka. Jak widać u dołu szary kolor, to spód futryny/ościeża okna pomiędzy nim a posadzką widać dziury i pianę i jakieś byle jakie obrobienie. Ostatnie 4 zdjęcia są z zewnątrz. Przed oknem jest stopień, jak widać też jest to słabe.Chciałbym jakoś te otwory wypełnić, obrobić, zabezpieczyć, by nie tracić ciepła, bo okno jest bardzo duże.Z góry dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts