wykrot 16.09.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Może to PN-HD 60364-5-52:2011. A w czym Ci oprzewodowanie nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 16.09.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 A w czym Ci oprzewodowanie nie pasuje? Przeczytaj podlinkowany przez siebie tekst i wskazaną tam nieaktualną normę i tą nowszą a się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.09.2021 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Napisz do redakcji, aby zaktualizowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 16.09.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Napisz do redakcji, aby zaktualizowali. Przecież to nie ja cytowałem tekst jako właściwe miejsce do zdobywania wiedzy. Odsyłasz kogoś do nieaktualnych tekstów to się troszkę poducz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 17.09.2021 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Dzięki. Ale już kupiłem to, o czym napisałem w poście z dnia 24-08-2021 22:10. Teraz tylko to porządnie zamocować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 18.09.2021 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 A jak chcesz to zamocować, w/g jakiej normy ? Jakie wkręty, wymiar, materiał, typ ? No i ta blacha polecana przez forumowego speca. Montaż opisz dokładnie + fotki, bo to będzie pouczające.W ogóle to pasjonujący wątek, już 25 wpisów. Piszcie dalej, bo co robić w deszczowy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 18.09.2021 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 W ogóle to pasjonujący wątek, już 25 wpisów. Piszcie dalej, bo co robić w deszczowy weekend. No właśnie Ty to robisz z braku zleceń i takich tam poważnych napraw piszesz w ten deszczowy weekend udzielając jak zwykle merytorycznych aż do bólu porad. Acha, Ty jeszcze nie dość że piszesz to jeszcze czytasz a to zajmuje więcej czasu niż samo pisanie więc miłej lektura bo masz trochę zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 19.09.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Henrykow - tak żal Ci moich zleceń, a przecież mamy weekend i ja zaliczyłem 2 x film w tv, spacer z żoną, trening w domowej siłowni (urządziłem ją za dofinansowanie z MPOS-u), przejrzałem newsy z branży itd itp. A Ty dziś klepałeś na tym forum prawie 20 x. "Ciekawe" masz to życie. Żal mi Ciebie A Waszych pokracznych wypowiedzi nie czytam. Zaglądam na FM, bo dostarcza mi trochę wiedzy marketingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 19.09.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Żałosny jesteś i w tej frustracji przyłazić aby odreagować ten nadmiar zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 20.09.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Ale się przyczepiłeś do moich zleceń. Raz niedomiar, teraz nadmiar, zdecyduj się wreszcie. Dziś poniedziałek i znów kolejny dzień poklepałeś na FM. Widzisz - po mnie zostaną m.in. te wykonane zlecenia, a po Tobie głupie wpisy na tym forum, których nikt nie czyta następnego dnia. Będzie pustka !.PS. Pewnie odpowiesz za parę minut, bo cały Twój dzień to on-line na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts