domsat 18.09.2021 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 A jak chcesz to zamocować, w/g jakiej normy ? Jakie wkręty, wymiar, materiał, typ ? No i ta blacha polecana przez forumowego speca. Montaż opisz dokładnie + fotki, bo to będzie pouczające.W ogóle to pasjonujący wątek, już 25 wpisów. Piszcie dalej, bo co robić w deszczowy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 19.09.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Henrykow - tak żal Ci moich zleceń, a przecież mamy weekend i ja zaliczyłem 2 x film w tv, spacer z żoną, trening w domowej siłowni (urządziłem ją za dofinansowanie z MPOS-u), przejrzałem newsy z branży itd itp. A Ty dziś klepałeś na tym forum prawie 20 x. "Ciekawe" masz to życie. Żal mi Ciebie A Waszych pokracznych wypowiedzi nie czytam. Zaglądam na FM, bo dostarcza mi trochę wiedzy marketingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 20.09.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Ale się przyczepiłeś do moich zleceń. Raz niedomiar, teraz nadmiar, zdecyduj się wreszcie. Dziś poniedziałek i znów kolejny dzień poklepałeś na FM. Widzisz - po mnie zostaną m.in. te wykonane zlecenia, a po Tobie głupie wpisy na tym forum, których nikt nie czyta następnego dnia. Będzie pustka !.PS. Pewnie odpowiesz za parę minut, bo cały Twój dzień to on-line na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts