Grzesiek2304 27.08.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Witam czy zmieszczę się w cenie 400 tysięcy za budowę domu do 120 m2. Działkę posiadam z przyłączami gaz prąd i woda. Dom z poddaszem prosty w budowie bez garażu i balkonów. Wiem że dużo zależy od tego czego będę chciał i innych czynników. Ale chciałbym wiedzieć w jakim stopniu ta suma mi wystarczy tak +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.08.2021 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 28.08.2021 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 Napisz jaki stan chcesz mieć za te 400 tys. I czy przyłącza już gotowe? Bo woda w drodze a woda w domu to nieraz 10 tys różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 09.09.2021 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Wykończeniówka ciągnie mocno po portfelu. Jak popchniesz końcówkę trochę własnymi siłami to myślę że jest szansa taki mały domek w 4 stówkach zmieścić. Zagospodarowanie ogrodu i terenu wokół domu - kostka ogrodzenie - to również nie są tanie historie, ale można je odłożyć w czasie.A masz jakiś kosztorys? Projekt gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 09.09.2021 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Parterówka 80-100m2 własnymi siłami poza murowaniem to może, ale 120m2 z poddaszem to niemały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s3pp 17.09.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Szczerze mówiąc nie wiem jak chcesz to ogarnąć w tej kwocie i ile jesteś w stanie zrobić sam. Planuję budowę na marzec/kwiecień przyszłego roku metraż trochę mniejszy, prosta bryła z dachem dwuspadowym. Jedynym dodatkiem jest wysoki sufit nad salonem i antresola nad resztą domu. Liczę optymistycznie 500 000k do deweloperskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts