RadekC7 30.08.2021 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Cześć podjąłem się zaprojektowania własnej kuchni połączonej z salonem i jadalnią. Był pomysł na półwysep, na razie stanęło na osobnej wyspie i dwóch czarnych słupach - jeden lodówka + szafki nad nią, drugi piekarnik, mikrofala i szafki. Zastanawiam się nad rezygnacją z płytek na podłodze, aby zrobić w całym pomieszczeniu panele. Co za tym idzie, prawdopodobnie chciałbym zrobić dolne fronty kuchenne w kolorze czarnym, aby podłoga nie "zlała" się z nimi. Co o tym myślicie? Wyspa zostanie w takich kolorach jak na załączonym rzucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.08.2021 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 kolorystyka z panelami i czarnymi dolnymi szafkami: zamiast klasycznego czarnego polecam rozważenie antracytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekC7 31.08.2021 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Ostatnia całkiem ładna z tym, że ściana pomiędzy blatem a szafkami górnymi, to będzie biały lacobel. Poniżej zamieszczam wersję z panelami laminowanymi na podłodze oraz dwie wersje kolorystyczne dolnych frontów. Zmieniłem również odcień "drewna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 31.08.2021 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Czarne blaty to fajnie wyglądają na folderach reklamowych, opcjonalnie gdy się je na mieście, a w kuchni zaparza jedynie herbate/kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekC7 31.08.2021 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Akurat mam obecnie czarny blat na wynajmowanym mieszkaniu i jestem zadowolony. Nie będzie on w jednolitym kolorze tylko z jakimiś "wzorami" dzięki czemu nie widać drobnych rys i syfu. Do blatu nie mam żadnych wątpliwości. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez RadekC7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts