Rickowro 08.09.2021 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 (edytowane) Dobry wieczór, Jestem tutaj zupełnie nowy, więc na wstępie witam wszystkich serdecznie. Jestem obecnie na etapie ogarniania działki wokół nowo postawionego domu, niestety wszystko strasznie szybko zarosło i nie bardzo wiem jak powinienem się za to zabrać, jakie będę potrzebował narzędzia ? https://images89.fotosik.pl/536/b59a2c3c67511e6e.jpg, Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Edytowane 8 Września 2021 przez Rickowro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.09.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Czy masz finanse na zrobienie na gotowo ogrodu? Czy chcesz rozłożyć zakładanie na raty?Jak chcesz ogród zagospodarować? Bo nie ma co zwalczać chwastów do gołej ziemi, jak i tak nie zrobisz ogrodu. Na razie starczy je regularnie kosić aby nie wytwarzały nasion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts