DamaPikowana 13.09.2021 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 WitamMuszę zdecydować sie na dostawcę prądu i gazy u mnie wchodzi w grę tylko Tauron i PGNiG, proszę poradzcie jaka opcja jest najlepsza1. osobno prad od Taurona a gaz PGNiG2. gaz i prąd od taurona3. gaz i prad od PGNiG Gaz tylko do ogrzewania podłogowego, kuchnia indukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.09.2021 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Nie masz wyboru dostawcy. Tylko jeden ma rurę i kabel w Twojej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 14.09.2021 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Przerabiałem ten temat w tym roku.Wybrałem prąd od Taurona i gaz od PGNiG W komplecie nie można było wybrać zwykłej taryfy bez serwisantów. Zawsze była wciskana jakaś dodatkowa płatna usługa czy to przy prądzie czy gazie.prąd mam G11 a gaz W-2.1 (najtańsze abonamenty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts