zibek26 15.09.2021 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2021 Może ktoś doradzi bo mam wątpliwościPytanie czy instalować baterię termostatyczną pod prysznicem gdy cwu jest z zasobnika podłączonego do pompy ciepła, konkretnie Panasonic all in one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 16.09.2021 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Instaluj......nie widzę przeszkód.Czego się obawiasz. Mógłbyś mieć wątpliwości przy kotle dwufunkcyjnym. Zasobnik wstępnie stabilizuje temperaturę wody a bateria ustabilizuje ją dodatkowo gdy zasobnik będzie się opróżniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.09.2021 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Przeszkód nie ma co prawda ale czy jest sens to już inna kwestia. Zasobnik cwu grzejesz do tych 43-46st.C bo powyżej nie ma sensu i jeśli chcesz mieć lepszy komfort to nie ma przeciwskazań do baterii termostatycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 16.09.2021 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Mam w buforze 42*C i ta temp. CWU mnie parzy:D, a żony nie. Bateria termostatyczna, to super wygoda i chroni przed poparzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 20.09.2021 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Montuj, ceny baterii nie są wysokie, najwyżej zmienisz na zwykła, jak Ci nie będzie odpowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 20.09.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Montuj, ceny baterii nie są wysokie, najwyżej zmienisz na zwykła, jak Ci nie będzie odpowiadało. Taaa.... zmieni to tak jak zakosztujesz klimatyzacji czy skrzyni automatycznej i na pewno wrócisz do auta bez klimy z manualem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts