WikiBrat 22.09.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 (edytowane) Dzień dobry. Planuję remont sypialni i chciałabym urządzić ją w eleganckim stylu. Zależy mi również na funkcjonalnych rozwiązaniach. Ostatnio przeglądając oferty natrafiłam na projekty pracowni architektonicznej z Warszawy. Zainteresowały mnie one ze względu na zastosowane w nich prostych rozwiązań, które idealnie sprawdzają się w nowoczesnych wnętrzach. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat współpracy z tą firmą? Edytowane 22 Września 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy8402 03.10.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 a czy możesz podać ich nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.10.2021 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 moderacja usuwa zapytania o konkretne firmy z postów nowych użytkowników, bez dorobku na forum, jako potencjalny szeptany marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts