Kalic 23.09.2021 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Mam pytanie w kwestii uruchomienia ogrzewania podłogowego. Czy zakręcić wszystkie pętle przed włączeniem pompy ciepła i odkrecać na maxa np. po dwie na dobę czy po prostu włączyć pompę przy wszystkich już odkreconych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 23.09.2021 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 A po co pętle skręcać, aby utrudnić pracę pompy ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 23.09.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Podłoga wykończona na gotowo? Tak?Czy chodzi ci o wygrzewanie wylewek? Jak na gotowo - to całość,Jak wygrzewanie wylewek - to raczej sekcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalic 27.09.2021 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 tomasziolkowski napisał: Podłoga wykończona na gotowo? Tak? Czy chodzi ci o wygrzewanie wylewek? Jak na gotowo - to całość, Jak wygrzewanie wylewek - to raczej sekcjami. Chodzi mi o rozruch po sezonie letnim. Bo woda pozostała z ostatniej zimy wciąż tam jest. Tak mi się w każdym bądź razie wydaje bo nie przypominam sobie (lub o tym nie wiem) żeby było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 27.09.2021 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Zostawić odkręcone wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts