jooker19 06.10.2021 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Witam,Mam zamiar zrobić izolację przeciwwilgociową na "chudziaku" . Z tego co czytałem to część forumowiczów użyła folii. U mnie jest o tyle problem, że mam już połóżone instalacje wodną oraz elektrykę w peszlach . Wszystko przytwierdzone na kołkach więc jest problem aby rozłożyć folie . Chyba ,że na rurki ale raczej to nie praktyczne. W związku z tym czy ktoś używał folii /mass w płynie aby można było nanieść na chudziaka i tym samym nadawała się pod styropian. Znalazłem coś takiego IZOHAN WM - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.10.2021 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Ciepłą wodę to bym zerwał i dał w 2/3 wysokości ocieplenia. Bez sensu grzać chudziak i grunt pod domem. Ale kto bogatemu zabroni? Przyzwoite mazidło jak najbardziej. Ale grubo i z zatopieniem siatki poliestrowej. Oczywiście rozwiązanie dla bogatych - oszczędni dają papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 07.10.2021 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 A jeszcze bardziej oszczędni, folię do oczek wodnych ze sklepu ogrodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts