darug 10.10.2021 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Witam,Mam problem z wyłączaniem przez piec grzania podłogowego . Z listwy l-8(techsterowniki) idzie sygnał do pieca i on się włącza lecz po 10-20 sekundach na ekranie pieca pokazuje sie klepsydra - brak zapotrzebowania na grzanie - .Na piecu włącza sie zabezpieczenie palnika przed częstym uruchamianianiem . Do końcanie wiem czemu . Co zmienić żeby to zaczęło grzać . ?? Na termostacie przy korekcie temp mam ustawione -brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 13.10.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Jaki jest schemat instalacji. Czy jest sprzęgło? Najlepiej zamieścić fotki z kotłowni i rozdzielaczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts