Sativum 13.01.2022 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirin 13.01.2022 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Netto Za które silikaty? Xella czy H+H/Sil-Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 13.01.2022 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Xella 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea83 24.01.2022 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Zamawialiście już pokrycie dachowe? Celuję w model i chcę ustalić czy są problemy z dostępnością. Dachówka mi się podoba, podobno łatwo się układa i jest dobrej jakości, cena z tym koreluje. Tylko podobno hurtownie przyjmują zamówienia, każą płacić, a towaru nie ma Wiecie coś na ten temat? Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ololek 28.01.2022 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 No ja czekałem na zamówione w lutym dachówki z braasa do maja a finalnie dostałem je w sierpniu. Płaciłem zaliczkę tylko przy zamówieniu a potem resztę po dostawie. Ale to było w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Wachowiak 11.02.2022 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) Zamawialiście już pokrycie dachowe? Celuję w i chcę ustalić czy są problemy z dostępnością. Dachówka mi się podoba, podobno łatwo się układa i jest dobrej jakości, cena z tym koreluje. Tylko podobno hurtownie przyjmują zamówienia, każą płacić, a towaru nie ma Wiecie coś na ten temat? Podklejam się pod pytanie, co prawda chcę inny rodzaj dachówki, ale też z:spam:, ktoś właśnie zamawia? Jakie są rokowania co do ceny i terminów? Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol Be 01.03.2022 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 (edytowane) U mnie wystartowały sprawy formalne, ale już zamawiam materiały i np. na dach to już ponad 5 zł na sztukę i ok 8-12 tygodni czekania, pod warunkiem, że nic bardziej się w świecie nie wywróci. No ale trzeba robić swoje! Powodzenia w ogarnianiu budowy w tym czasie Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 01.03.2022 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 U mnie wystartowały sprawy formalne, ale już zamawiam materiały i np. monza plus na dach to już ponad 5 zł na sztukę i ok 8-12 tygodni czekania, pod warunkiem, że nic bardziej się w świecie nie wywróci. No ale trzeba robić swoje! Powodzenia w ogarnianiu budowy w tym czasie po 5 zł netto ? Ja pod koniec sierpnia 2021, miałem po 4,7 netto montaz plus, ale wybrałem Nelskamp Nibra F8 i nie żałuje ,bo dachówka jest lepsza i ładniejsza (jak dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 01.03.2022 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Zamawialiście już pokrycie dachowe? Celuję w model Bergamo z Robena i chcę ustalić czy są problemy z dostępnością. Dachówka mi się podoba, podobno łatwo się układa i jest dobrej jakości, cena z tym koreluje. Tylko podobno hurtownie przyjmują zamówienia, każą płacić, a towaru nie ma Wiecie coś na ten temat? W sierpniu 2021, był problem z płaską dachówką, teraz ponoć ceny za metr zaczynają się od 110 zł i dostępność też słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Bojda 07.03.2022 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) Orientuje się ktoś, ile kosztuje robocizna za dach? Mamy do zrobienia (za jakiś kwartał) dach dwuspadowy, 40 stopni, 2 kominy, bez lukarn, 8 okien dachowych fakro, więźba tradycyjna drewniana, bez deskowania, folia, ocieplenie wełną, krycie ceramiką, model . Na co zwrócić uwagę, co powinna uwzględniać taka wycena? Są jakieś widełki? Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 08.03.2022 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 (edytowane) Orientuje się ktoś, ile kosztuje robocizna za dach? Mamy do zrobienia (za jakiś kwartał) dach dwuspadowy, 40 stopni, 2 kominy, bez lukarn, 8 okien dachowych fakro, więźba tradycyjna drewniana, bez deskowania, folia, ocieplenie wełną, krycie ceramiką, model . Na co zwrócić uwagę, co powinna uwzględniać taka wycena? Są jakieś widełki? W dzisiejszych czasach nikt Ci na to nie odpowie, nie ma widelek,cena robocizny z dnia na dzień może wzrosnąć o 100% Tym bardziej, że większość Ukraincow czyli stosunkowo taniej siły roboczej,wróciła bronić swojej Ojczyzny przed najazdem ruskich. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matross 08.03.2022 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 A ja myślałem, że przepłaciłem za stal i inne materiały w zeszłym roku. Patrząc na obecne ceny zapłaciłbym duuuużo więcej. Chociaż to jeszcze nie koniec dramatów, bo trzeba zrobić elewację na swoim domu i na kilku innych obiektach. Na szczęście styropian już kupiony(...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisia8774 27.04.2022 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Idzie zaplanowany krach wię planowanie czegokolwiek to i tak nas zgolą do zera . cierpliwości nam potrzeba ! i calego worka kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts