metgear 18.10.2021 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Dzień dobry, W związku z tym, że kuchnia zostaje przenoszona do salonu (aneks kuchenny), wykorzystując sprzęt i meble (na wymiar) z poprzedniej kuchni, chciałbym zasięgnąć rady ekspertów czy projekt będzie optymalny. Za ścianą o wymiarach 2,6 m znajduję się łazienka (doprowadzenie hydrauliki) i dlatego sprzęt taki jak zmywarka i zlew został umieszczony po tej stronie. Projekt Dla przykładu wizualizacja żródło: http://abckuchnie.pl/aneks-kuchenny-bialym-polysku-mieszkaniu-42m2-wyszkow/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.10.2021 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 zmywając będziesz się walił łokciem w piekarnik. Praktycznie brak blatów roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metgear 18.10.2021 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 A jakby zamontować zlew narożny okrągły (może być bez ociekacza, aby zaoszczędzić miejsca). Jakie wymiary powinna mieć w takim przypadku szafka pod taki zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metgear 18.10.2021 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 A jakby zamontować zlew narożny okrągły (może być bez ociekacza, aby zaoszczędzić miejsca). Jakie wymiary powinna mieć w takim przypadku szafka pod taki zlew? A jakby zamontować zlew narożny okrągły (może być bez ociekacza, aby zaoszczędzić miejsca). Jakie wymiary powinna mieć w takim przypadku szafka pod taki zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.10.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 nadal jest ciasno i mało blatów do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metgear 18.10.2021 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 (edytowane) Proszę o ocenę nw. projektu. Czy dużym problemem jest kuchnia indukcyjna, która jest w bliskiej odległości od słupka? Czy wstawienie pomiędzy słupkiem a indukcja pionowej drewnianej listwy o szerokości 5 cm (ukryta szafeczka) powinno uchronić bok słupka przed ewentualnym przypaleniem podczas gotowania? Czy można zabezpieczyć w jakiś inny sposób bok słupka, np szkłem hartowanym? Czy takie rozwiązanie jest stosowane przy projektowaniu kuchni? Edytowane 22 Października 2021 przez metgear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.