d24 18.10.2021 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Przerabiam temat wylewki anhydrytowej. Mam kilka ofert z czego każdy ze sprzedających podkreśla zalety swojego producenta. Jest w tym jeden z producentów który twierdzi, że jego anhydrytu nie trzeba szlifować po wyschnięciu.... Wiele pięknych słów ale jak zawsze lubię zapytać na forum o obiektywną opinię. Podpowiedzcie które marki są warte uwagi, a które należy omijać w wyborze? Dodam, że posadzkę zamierzam wylać w garażu jak i w całej pozostałej części domu (również w łazienkach). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 18.10.2021 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Ja mam wylany knauf durhydryt mw czy jak to się tam nazywa i jest spoko, posadzka jak posadzka- twarde i równe. W garażu nie wylewałem bo jeszcze nie był przygotowany pod zalanie i będę sam robił betonową.Faktycznie nie trzeba było nic szlifować ani zdrapywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts